Kuva: Fotolia

Pienet teot ratkaisevat – 5 parisuhdevinkkiä, jotka lähentävät teitä entisestään

22.01.2017 08:15 - Karoliina Kotala

Jos haluat olla paras mahdollinen puoliso kumppanillesi, muista tärkeät rakkausvinkit.

Onpa takananne kuinka  vähän tai paljon yhteisiä vuosia, ei koskaan ole liian myöhäistä viedä parisuhdettaan uudelle tasolle. Kukaan ei ole täydellinen, mutta tietyillä teoilla voitte olla toisillenne parhaat mahdolliset kumppanit. Alla viisi toimivaa vinkkiä. 

Näyttäkää rakkaus 

Kun tapaatte toisenne, osoittakaa hellyyttä ylitsevuotavasti, vaikka olo ei olisikaan erityisen romanttinen. Suudelkaa, halatkaa ja viekää hetki vaikka naurettavaan ääripäähän. Silloin odotatte toistenne tapaamista ja se on aina merkityksellinen. 

Vetäkää henkeä 

Sopikaa kumppanisi kanssa merkki, joka katkaisee riidan silloin, kun tuntuu, ettei riita johda mihinkään tai loukkaatte toisianne. Merkki voi olla vaikkapa lapsellinen navan painaminen sormella tai hassu merkkiääni, kireällä hetkellä hassu merkki voi jo laukaista tunnelman. Kun kesken riidan annatte merkin, vetäkää henkeä ja aloittakaa keskustelu alusta rakentavammin. 

Tehkää sänkysääntö 

Sopikaa kumppanisi kanssa, että sängyssä on aina oltava ilman vaatteita eikä sängyssä saa koskaan pitää tai käyttää puhelinta tai tietokonetta. Yhdessäolo sängyssä alasti johtaa todennäköisemmin rakasteluun, mikä on aina suhteelle hyväksi. Myös se, että olette läsnä toisillenne lähentää teitä. 

Tukekaa aina toisianne 

Voitte sopia yhdessä merkkisanan, jonka lausuessanne tarvitsette tukea toisiltanne. Sanaa voi käyttää, jos olette esimerkiksi yhdessä ulkona ystävienne kanssa ja tarvitset kumppaniasi tueksesi. Tai tuntiessasi olosi ahdistuneeksi tai yksinäiseksi voit vaikkapa tekstata sanan rakkaallesi ja hän tietää sinun tarvitsevan tukea. 

Harrastakaa yhdessä 

Työ, lapset ja muu arki verottaa aikaa usein niin, ettei yhteistä aikaa jää juurikaan. Omien harrastusten sijaan aloittakaa yhteinen harrastus mieltymystenne mukaan, olipa se sitten tanssia, kirjallisuutta tai kalastusta. 

Lue myös: Piirteet, jotka yhdistävät onnellisia parisuhteita - löytyvätkö omastasi?

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat