Pieniä oivalluksia parisuhteeseen: Pitäkää kipinää yllä viiden teon avulla

09.10.2014 15:39 - Heli Thoren

Rakkautta voi hoitaa vaikka lounastauolla.

Parisuhde pysyy voimissaan pienien, arkisten tekojen avulla. Hymyn kumppanin huulille voi saada vaikka yhteisillä lounastreffeillä tai aamuhalauksella ennen päivän kiireitä.

Aamu:

Halatkaa ja suukotelkaa ennen kuin heräätte uuteen aamuun. Toimi vaatii vain minuutin, mutta jättää mukavan hehkun koko päivään. Jos heräätte rakkaasi kanssa eri aikaan, muistakaa halata toisianne hellästi kesken unien ja antakaa suukko lähtiessänne.

Lounas:

Menkää yhteiselle lounaalle aina kuin mahdollista. Lapsiperheen arjessakin lounastreffit ovat helpot järjestää, eikä niihin tuhraannu perheen yhteistä aikaa.

Jos treffit lounaalle eivät onnistu, muistakaa toisianne pienin viestein. Mietelauseet tai rakkaudentunnustus piristää puolison mieltä ja muistuttaa kiireen keskellä olennaisesta: ihanasta suhteestanne.

Töiden jälkeen:

Muistakaa ottaa joka päivä edes pieni hetki ajastanne, jonka omistatte vain toisillenne. Jutelkaa päivän tapahtumista ja kuunnelkaa toisianne. Jos jaloissa pyörii lapsia, laittakaa piirretyt pyörimään ja keskittykää hetkeksi toisiinne.

Ennen nukkumaanmenoa:

Seksi ei aina innosta, mutta se ei tarkoita, etteikö voisi olla toista lähellä. Makoilkaa sohvalla tai sängyssä sylikkäin ja nauttikaa toisistanne. Jos päivä on hektinen ja menette nukkumaan eri aikaan, muistakaa antaa toisillenne läheisyyttä ennen päivän päättymistä.

Milloin tahansa:

Kumppani hermostuttaa tai ärsyttää joka tapauksessa joskus, mutta tärkeää on muistaa, että saamme itse valita ajatuksemme. Jos suhteessa on perusasiat kunnossa, keskity ajattelemaan rakkaastasi hyvää. Kun ärsytys hiipii mieleesi, älä kasvata sitä. Keskity olemaan kiitollinen rakkaasi hyvistä piirteistä.


Selvitä, valehteleeko kultasi sinulle. Se voi selvitä pienistä asioista arjessa.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat