Kuva: Fotolia

Pitääkö hän sinua elämänkumppaninaan? 11 merkkiä

23.07.2016 18:15 - Senja Rapila

Jos et ole aivan varma kumppanisi tunteista, voivat nämä merkit auttaa sinua.

Pitääkö kumppanisi sinua vain lyhytaikaisena heilana vai näkeekö hän sinut myös tulevaisuudessa rinnallaan? Cosmopolitan on kertonut, että mikäli kumppanisi ajattelee näiden 11 kohdan olevan totta suhteessanne, hän pitää sinua todennäköisesti potentiaalisena elämänkumppaninaan.

1. Teillä on samat päämäärät.

On tärkeää, että näette toisenne yhdessä vielä tulevaisuudessa ja voitte kuvitella perustavanne perheen yhdessä, asuvanne lähiössä tai vaihtoehtoisesti matkustelevanne yhdessä. Samat päämäärät ovat pitkällä tähtäimellä kaikista merkittävimpiä.

2. Hän tietää, mitä tarvitset häneltä.

On tärkeää tietää, milloin tulee ottaa toinen huomioon ja antaa tälle aikaa. Jos olet tuohtunut, saatat olla mieluummin yksin kuin kumppanisi höösättävänä. Jos kumppanisi osaa jättää sinut juuri oikealla hetkellä rauhaan tai antaa täyden huomionsa, tiedät hänen välittävän sinusta todella paljon.

3. Olette kokeneet jo kovia aikoja.

Mikään parisuhde ei tarvitse kunnon koettelua, mutta jos olette auttaneet toisenne huonojen aikojen yli, tiedätte jo valmiiksi, että suhteenne on tarpeeksi tasapainoinen kestämään loppuelämän ylä- ja alamäkiä.

4. Suhteenne ei ole pelkkää seksiä...

Fyysinen yhteys on mahtavaa, mutta jos pidätte toisianne muuten täysin sietämättömiä, ei välttämättä kumppanisi mieti tulevaisuutta kanssasi. Jos suhteessa seksi tulee vasta toisena ja psyykkinen yhteys on vahva, voi hän pitää sinua elämänkumppaninaan.

5. ... mutta seksi on uskomatonta.

Seksi on kuitenkin tärkeää, joten kun suhteenne on henkisellä tasolla kunnossa, on seksikin tajunnan räjäyttävää. Kuka siitä haluaisi luopua?

6. Tiedätte kuinka riidellä - ja sopia.

Tunteiden pakkaaminen on helppoa, mutta siitä tulee pidemmällä aikavälillä pelkästään ongelmia. Jatkuva riitely ei välttämättä ole aina pahasta, kunhan osaa sopia asiat toisen kanssa ja unohtaa turhat murheet.

7. Opitte toisiltanne jatkuvasti uutta.

Kun teette toisistanne jatkuvasti parempia ihmisiä, miksi kumppanillasi olisi edes syytä kuvitella itseään tulevaisuudessa kenenkään muun kainalossa kuin sinun.

8. Teidän ei tarvitse tehdä mitään yhdessä.

Tiedätte, että suhteessanne on jotain hyvää, kun voitte vain istuskella vierekkäin sohvalla tai mökin terassilla, puhumatta mitään. Silti kaikki tuntuu ihanalta.

9. Jos teette jotain, teillä on superhauskaa.

Vaikka tekemättömyys olisikin nautinnollista, nautitte vähintään yhtä paljon yhteisistä treffi-illoistanne. Kun haluat käydä jossain uudessa paikassa, tiedät, että kumppanisi  tulee aina olemaan ensimmäinen tyyppi kenet haluat ottaa seuralaiseksi.

10. Voitte kertoa toisillenne mitä tahansa.

Välillänne ei ole mitään rumia salaisuuksia. Tiedätte kaiken toisistanne - myös kaikki noloimmat salaisuudet - ettekä tuomitse toisianne niiden perusteella.

11. Luotat häneen.

Tämä on suhteenne perusta. Luottamus. Välillänne ei ole kateutta, mustasukkaisuutta tai salaisuuksia. Ette yritä urkkia toistenne puhelimia väliajoin, vaan tunnette olonne turvallisiksi yhdessä. Suhteessanne on sitä jotain, mitä aiemmissa suhteissanne ei ole ollut.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Millaisella suhteella on tulevaisuus? Tunnista piirteet, jotka takaavat onnen

Lue myös: Treffikumppani ei saapunutkaan paikalle - naisen reaktiosta somehitti

Kilpailut

Uusimmat