Puhu tuhmia - viisi toimivaa vinkkiä makuuhuoneeseen

17.10.2014 07:30 - Reija Saarinen

Tuhmien puhuminen tuo mukavasti uutta puhtia makuuhuoneeseen.

Tuhmien puhuminen on hauska tapa lisätä intoa makuuhuoneessa. Kaikilta kyseinen puheensorina ei kuitenkaan tule luonnostaan, joten hyviä neuvoja kaivataan. Alla muutama hyvä esimerkki, joiden avulla jokainen voi aloittaa tuhmien puhumisen vaikuttamatta idiootilta.

1. Aloita pienestä

Puheissa ei kannata heti mennä turhan härskiksi, vaan tunnelmaa kannattaa ensin hieman kosketella. Aloita siis pienillä lauseilla, kuten tuntuu todella hyvältä tai rakastan tuota mitä teet. Nämä lauseet saavat kumppanin varmasti innostumaan.

2. Madalla ääntäsi

Tuhmia kannattaa puhua hieman matalammalla äänellä, sillä se on huomattavasti seksikkäämpää kuin korkea kimitys. Puhu siis hieman matalammalta kuin yleensä ja kuiskaukset kumppanin korvaan saavat varmasti toivotunlaisen vastaanoton.

3. Anna ohjeita

Komennot ovat melko helppoja tapoja puhua tuhmia. Ne myös lisäävät kiihkoa ja seksitaitoja. Kerro siis rohkeasti kumppanillesi mistä haluat hänen sinua koskevan. Se jos mikä saa hänet kiihottumaan.

4. Esitä kysymyksiä

Kysymysten esittäminen on myös oiva tapa puhua tuhmia. Näin opit myös tuntemaan omaa kumppaniasi vielä paremmin. Kysy mistä hän pitää ja miten hän toivosi sinun toimivan.

5. Kehu

Kehua rakastasi kesken seksisession. Sano miten upea hän on ja kerro miten paljon häntä haluat. Kohteliaisuudet saavat kumppanin rentoutumaan ja tuntemaan itsensä haluttavaksi.

Lue myös: Yllätyitkö? 20 mielenkiintoista faktaa seksistä

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat