Puhuminen on vaikeaa – 4 tapaa saada sänkypuuhiin muutosta ilman sanoja

09.11.2014 22:15 - Eeva Rajala

Monesti ihmisiä nolottaa ja hävettää pyytää muutosta seksin harrastamiseen kumppanin kanssa, sillä puhumista ei aina pidetä seksikkäänä.

Kumppania voi kuitenkin vinkata myös ilman sanoja, ainakin aluksi. Women's Health -lehti kysyi asiantuntijoilta tapoja, joilla toiselle voi vihjata muutoshaluista. Omista haluista kannattaa kuitenkin jossain vaiheessa myös puhua avoimesti kumppanin kanssa, mutta kannattaa odottaa, että aika on sopiva.

1) Lähetä tuhma video

Ehkä törmäsit jossain omasta mielestäsi seksikkääseen videoon, joka voi olla vaikka täyttä pornoa. Vai oliko jossain tv-sarjassa tai elokuvassa jokin todella kuuma kohtaus, jonka haluaisit kumppaninkin näkevän. Nämä videot kannattaa lähettää kumppanille vaikka sähköpostitse, kertoo seksuaaliterapeutti Megan Fleming. Kumppanille kannattaa myös antaa aikaa katsoa videot rauhassa ennen kuin häntä alkaa pommittaa omilla toivomuksilla. Kun olette taas yhdessä, kumppanilta voi kysyä, mitä hän piti näkemästään videosta. Hän saattaa heti käydä toimeen tai saatte ainakin keskustelua aikaiseksi. Kun olet saanut keskustelun käyntiin, loppu voi olla helppoa.

2) Jätä tuhmia vihjeitä

Voit jättää vaikka koneelle auki kuumia sivustoja, joista itse pidät. Voit lähettää hänelle myös ehdottelevia viestejä, joissa on linkkinä esimerkiksi seksiehdotuksia käsittelevä artikkeli. Sitten voi helposti kysyä, oliko artikkelissa jotain kokeilemisen arvosta kumppanisi mielestä.

3) Kerro seksiunistasi

Jos olet nähnyt seksiunia, kerro ne kumppanillesi. Se on helpompaa kuin ehdottaa suoraan, että haluat muutosta. Unista kertominen kumppanillesi saa hänelle tunteen, että hän on päässyt käsiksi sinun omiin yksityisiin fantasioihisi. Unien jakaminen voi rikastuttaa paljonkin seksielämää.

4) Anna käsillesi puheenvuoro

Joskus helpoin tapa saada kumppani kokeilemaan jotain uutta on vain käydä toimeen. Omien käsien liikkeillä voi ohjata toisenkin käsiä hellästi juuri oikealla tavalla. Seksuaaliterapeutti Brandy Englerin mukaan salaisuus on nimenomaan hellässä ja intohimoisessa kosketuksessa. Englerin mukaan monet miehet pitävät siitä, että nainen ottaa ohjat. Kummallakin pitää kuitenkin olla sama suunta toiminnassa, tilanteen pitää edetä kuin tanssi. Toisen käsien ohjaamisessa ei ole mitään pahaa.

Kerroimme hiljattain seikoista, jotka naiset tahtovat miesten tietävän. Lue asiasta lisää täältä!

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat