Pysähdy ja mieti! Sosiaalinen media voi pilata parisuhteen - pysäyttävä video todistaa asian

10.07.2015 16:15 - Eeva Rajala

Yksi pahimmista asioista, mitä parisuhteessa voi tapahtua, on yhteyden menettäminen. Eikä nyt puhuta nettiyhteydestä.

Parisuhteessa käydään yleensä läpi monta eri tasoa. Mitä tapahtuu ensihuuman jälkeen? Mihin suuntaan parisuhde lähtee? Tämä riippuu täysin kahden ihmisen käyttäytymisestä. Keskitytäänkö suhteessa kumppaniin vai sosiaaliseen mediaan?

Elite Daily -sivuston Disconnected-videosarjan tuoreimmalla videolla nähdään pariskunta, joka on ensin ääriään myöten rakastunut. Sitten tulee älypuhelimet ja netti, jotka vievät koko ajan enemmän ja enemmän tilaa suhteelta, puhumiselta ja yhdessä olemiselta.

Tarkasta oman elämäsi tärkeysjärjestys

Lopulta pariskunnan asunnosta katkeaa netti ja he joutuvat viettämään koko illan ja yön ilman sosiaalista mediaa. Mitä tapahtuu? Onko kaksikko edelleen yhtä rakastuneita toisiinsa ja osaavatko he keskustella toistensa kanssa kuten ennen?

Parisuhde ei välttämättä kariudu sen vuoksi, että ihmiset vain "kasvoivat erilleen." Se voi rikkoutua sen vuoksi, etteivät ihmiset enää ymmärrä, mikä maailmassa tai parisuhteessa on tärkeintä. Ihmisten on hyvä kysyä itseltään: "Kumpi on tärkeämpää: Se, että otan rakkaani nyt halaukseen ja kysyn miten päivä meni, vai se, miten moni ja ketkä ovat tykänneet harkitusti kirjoitetusta statuspäivityksestäni?"

Tarkasta oman elämäsi tärkeysjärjestys jo tänään. Ennen kuin se on liian myöhäistä.


Lue myös: Julma trendi eroamisessa - toipumiseen menee jopa vuosia?

Kilpailut

Uusimmat