Kuva: Fotolia

Rakas pakkomielteeni: "Ajattelen sinua koko ajan"

23.09.2016 20:10 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Rakas pakkomielteeni, 

Tapasimme netissä, se on nykyaikaa. Silti jo sinä iltana tiesin, että olet jotain erikoista. Kirjoitin sinulle paljon ja sinä minulle.

Seisoin pihalla, tuijotin metsään, kuuntelin musiikkia ja hymyilin. Rakastuin sinuun sinä hetkenä vaikka en ollut edes nähnyt sinua.

Tapasimme...
Kävelimme tunteja, puhuimme tai sinä puhuit, minä en uskaltanut.

Kävimme kahvilla, otin kahvin mustana koska en kehdannut kysyä kahvilan myyjältä maitoa. Se ei haitannut, siitä lähtien olen juonut kahvini mustana.

Aikaa kului, aloin puhua sinulle, olit ensimmäinen ihminen jota suutelin. Tarkistin että olivatko silmäsi kiinni, koska ihminen joka suutelee silmät auki ei ole luotettava. Ne olivat kiinni.
Siitä on nyt kymmenen vuotta, enkä ikinä unohda sinua.

Me olemme erikoisia ihmisiä, muut eivät ymmärrä meitä. Muutin muualle.

Rakastuit toiseen naiseen, muutitte yhteen ja koitte upeita kokemuksia.
Välillä se sattui, mutta ihmiset ovat vapaita. En halunnut riistää onneasi. Olimme yhteydessä harvoin... Aina yritin unohtaa sinut, onnistuin. Päiväksi tai kahdeksi - ja juuri silloin sinä laitoit aina viestiä.

Olit pakkomielteeni. Suhteenne kesti 4 vuotta ja tiedän, että rakastit sitä naista etkä koskaan unohda häntä. Se ei haittaa minua, et ikinä unohtanut minuakaan.

Nyt olemme olleet yhteydessä tiiviisti monta vuotta, olemme kokeneet paljon. Ikinä emme ole riidelleet, ei meidän tarvitse. Kommunikoimme ilman sanoja ja sanoilla.

Pakkomielle. Sitä sinä olit minulle. Kuvittelin kaikkea mitä tekisimme yhdessä, mietin mitä ajattelet minusta, mietin mitä kertoisin sinulle... ja edelleen ajattelen sinua jatkuvasti. Mutta nyt puhun sinulle, sinä puhut minulle, nyt teemme asioita yhdessä.

Olen onnellinen, tunteeni sinusta oli alusta asti oikea.

Terveisin,

Pakkomielteesi"

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Lue aikaisemmat Avoimet kirjeet tästä

Kilpailut

Uusimmat