Reilua? 6 asiaa, jotka naiset joutuvat kestämään, mutta miehet eivät!

19.09.2012 15:15 - Karoliina Kotala

Naisen elämään kuuluu monenlaisia ilmiöitä, jotka ovat monelle miehelle tyystin vieraita. Guyism-sivusto listasi kuusi asiaa, jotka ovat osa jokaisen naisen elämää, mutta jäävät miehiltä kokematta.

1. Kivuliaat kauneustoimenpiteet.
Vaikka miehetkin nykyisin panostavat ulkonäköönsä entistä enemmän, jäävät miehet silti toisiksi kauneustoimenpiteiden määrässä. Ihokarvojen vahaukset ja ihonpuhdistukset jäävätkin useimmalta mieheltä kokematta.

2. Muita kovempi ahkerointi töissä pienemmän palkan eteen.
Nainen tienaa keskimäärin noin 75 prosenttia miehen palkasta, samasta työstä. Tilannetta pahentaa vielä se, että tutkimusten mukaan naisen on myös työskenneltävä tuplasti ahkerammin kyseisen työn eteen. Naisen on myös tehtävä miestä enemmän töitä, jotta hänet otettaisiin yhtä lailla vakavasti työssään.

3. Orgasmin saannin vaikeus.
Miehelle orgasmin saanti on huomattavasti helpompaa kuin useimmalle naiselle. 15 prosenttia naisista ei koskaan elämänsä aikana saavuta orgasmia.

4. Vislailujen ja häriköinnin kuuntelu.
Naiset saavat useinkin kokea kadulla kävellessään esimerkiksi viheltelyjä tai alentavia huuteluita. Tapa ei ole kuitenkaan imarteleva, vaan ainoastaan nöyryyttävä.

5. Kuukautiskierto.
Jokaiselle naiselle asia on arkipäiväinen, mutta miehelle täysi mysteeri. Kuukausittaiset mielialanvaihtelut ja kalliit kuukautistuotteet ovat kaiken lisäksi osa naisen elämää ainakin 40 vuotta.

6. Raskaus ja synnytys.
Vaikka raskausaika ja itse lapsen tulo ovat elämän suurimpia ihmeitä, ovat ne myös rankkoja kokemuksia naiselle niin fyyi´sisesti kuin henkisestikin. Aamupahoinvoinnit, painon muutokset ja synnytyskivut jäävätkin jokaiselta mieheltä kokematta.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat