Riipaiseva kohtaaminen: Eronnut pari puhuu suorin sanoin vaikeista asioista

02.09.2015 08:15 - Eeva Rajala

Koskettavassa kohtaamisessa paljastuu se, että ero voi sattua ihmiseen kovasti vielä vuosien jälkeen.

The And -niminen projekti tuo eronneita pareja yhteen selvittelemään henkilöiden välille kenties vielä jääneitä kysymyksiä. YouTube-videolla Ali ja Andrew kohtaavat toisensa kaksi vuotta eronsa jälkeen. Parisuhteessa päädyttiin eroon seitsemän yhteisen vuoden jälkeen.

Ali kysyy entiseltä kumppaniltaan muun muassa, miksi mies petti häntä. Mies ei osaa täysin vastata. Osasyynä oli se, että mies oli kiinnostunut muista vaihtoehdoista, ja eropäätös tuli, kun mies tunsi olleensa liian epärehellinen tyttöystävälleen. Videosta huomaa, että kahden vuoden takainen ero ja siihen johtaneet asiat ovat vielä hyvin kipeitä naiselle.

"Minulla on ikävä sinua"

Kohtaaminen ei kuitenkaan ole pelkästään kyyneleitä ja sydänten murskaamista uudelleen. Kohtaamisessa paljastuu, miten mies kaipaa eniten pariskunnan pieniä, yhteisiä perinteitä. Pariskunta käy läpi myös parhaat muistonsa suhteesta.

Kun pariskunta pääsee kysymykseen, mitä he olisivat muuttanut jo loppuneesta parisuhteesta, sydäntä riipaisee jälleen. Nainen parantaisi luottamusta ja sanoo samalla, ettei hän itsekään täydellinen ollut. Toisesta videosta selviää myös, miksi mies haluaisi pitää ystävyyssuhteen yllä naiseen eron jälkeen. Vastaus on yksinkertainen ja koskettava:

- Koska minulla on ikävä sinua.


Lue myös: Miesten hämmentävä deittiopas sai naiset raivon valtaan: "Lihava nainen on helppoa riistaa?"

Kilpailut

Uusimmat