Rintaseksi on takuulla yksi kuumimmista esileikeistä - yllättävän harvinaista pariskunnilla?

03.09.2014 19:17 - Senni Loikala

Sex Secrets -blogi inspiroi kokeilemaan kumppanin kanssa esileikkiä, joka on voinut jäädä monilta kokematta.

Pitkässä parisuhteessa on vaarana, että kumppanit kangistuvat vanhoihin kaavoihin seksiä harrastaessaan. Sex Secrets -blogissa paljastetaan eräs varsin kuuma idea esileikkiin, jollaista ei kenties ole tullut kokeilleeksi rakkaansa kanssa.

Kysymyksessä on "rintaseksi", jota osa naisista voi vierastaa kuvitellessaan rintansa liian pieniksi. Esileikin onnistuminen on yleensä kuitenkin kiinni asennosta, jossa sitä harrastetaan. Ideana on, että penis löytää tiensä naisen rintojen väliin ja saa liikkua siellä pienessä puristuksessa.

Jotta tilanteeseen päästään luonnollisesti, on hyvä harrastaa aluksi tavanomaisempaa esileikkiä. Sen tuoksinnassa nainen voi aluksi koskettaa rinnoillaan penistä ja työntää pian sen rintojensa väliin. Tällöin mies voi joko liikuttaa lantiotaan tai nainen voi liikuttaa ylävartaloaan edestakaisin. Tästä voi siirtyä myöhemmin yhdyntään tai jatkaa rintaseksiä laukeamiseen saakka.

Pienirintaisilla naisilla kyseinen esileikki onnistuu parhaiten, kun he ovat päällä ja mies istumassa tai makaamassa alla. Suurempirintaiset naiset voivat myös olla alla, jolloin miehen on helpompi liikkua rintojen välissä.

Lue myös: Onko syljen käyttäminen liukasteena haitallista intiimialueille? Asiantuntija vastaa

Lähde: Sex Secrets

Kilpailut

Uusimmat