Se, miten sinä ja kumppanisi kävelette, paljastaa suhteenne laadun

05.04.2014 13:15 - Rea Tallgren

Guyism-sivusto on kirjoittanut kieli poskessa artikkelin siitä, mitä pariskuntien tapa kävellä kertoo heidän parisuhteensa laadusta tai asteesta.

Guyism-sivustoon analysoinut sitä, mitä pariskuntien tapa kävellä ja pitää toisiaan kädestä kertoo heidän parisuhteensa asteesta tai tulevaisuudesta.

Kävelettekö käsikynkässä sivuillenne vilkuillen? Olette oikea poseeraajapariskunta. Te ette välttämättä ole niinkään kiinnostunut toisistanne. Enemmän teitä kiinnostaa se, miltä näytätte yhdessä. Saatatte vaikuttaa ylimieliseltä yhdessä, vaikka yksinään olisittekin aivan siedettäviä.

Kävelettekö käsi kädessä niin, että sormenne ovat limittäin ja puristuneet toistenne käsien ympärille? Tämä kertoo Guyismin mukaan siitä, että jompikumpi teistä on todellinen roikkuja ja läheisriippuvainen. Mikäli sinua ei huvita olla kumppanisi koko maailma, kannattaa sivuston mukaan paeta äkkiä.

Tarjoaako kumppanisi sinulle pelkkää pikkurilliä, kun yrität ottaa häntä kädestä? Häntä ei kiinnosta tarpeeksi. Luultavasti hän etsii vain nopeaa ulospääsyä tilanteesta. Hän ei joko ole valmis sitoutumaan, tai sitten hän on mielestään liian hyvä sinulle. Joka tapauksessa tällaisen henkilön kanssa kannattaa olla varuillaan.

Pidätkö sinä kiinni kumppanistasi, esimerkiksi hänen olkapäästään tai selästään kun kävelette, mutta hän ei tee samoin? Guyism-sivuston mukaan tämä on selkeä merkki siitä, että sinä olet ollut huono sängyssä ja että kumppanisi ei ole enää sinusta kiinnostunut. Luultavasti hän ei vain kehtaa sanoa asiaa, vaan kerää rohkeutta siihen.

Kävelettekö kädet toistenne pepuilla/takataskuissa? Olette selkeästi hulluina toisiinne ja teillä on vilkas seksielämä. Ote toisen takamuksesta myös viestittää reviiristä: tämä on minun, muut voivat poistua. Guyism-sivuston neuvo tällaiselle parille lieneekin: hankkikaa huone!

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat