Suomalaistoimittajat testasivat seksileluja - lue rehelliset arviot

28.04.2014 16:45 - Heli Thoren

Mikä lelu surisi parhaiten? Mitä oli liian jännittävää edes kokeilla?

Seksileluja hankkiva on todellisessa karkkiväristen muoviesineiden viidakossa. Surisevia leluja kartoittaessa vielä nimet eivät välttämättä sano mitään. Niinpä testasimme lelut puolestasi ja kartoitimme, mitkä kuljettavat suoraan sängystä hekuman huipulle.

Raatiin kuului sekä sinkkuja että parisuhteessa eläviä. Jokainen heistä sai yksilöllisen kattauksen seksileluja testattavakseen. Tulokset ovat tässä:

1. Bswish - Bnaughtry

Mikä? Kiihotin, joka laitetaan sisään emättimeen. Kiihottimen voimakkuutta ohjataan kaukosäätimen avulla, joka on kiinnitetty ohuella johdolla. Kiihottimessa on viisi erilaista toimintoa.

Hinta: 32,90 e

Sinkkunainen 1:

Miten toimi? Lelua oli helppo käyttää. Samettinen pinta ehdotonta plussaa. Hyvä oli myös se, että lelun johto oli tarpeeksi pitkä, jolloin käsiä pystyi pitämään vaikka sylissä istuvassa asennossa ollessa.

Miltä tuntui? Erityisen hyvältä tuntui lelun sykkivä toiminto. Suosittelisin ehdottomasti ystävälle, joka kaipaisi vaihtelua peruskiihottimeen tai hieromasauvaan.

Muuta huomioitavaa? Blondilla kesti todella kauan oivaltaa, miten leluun laitettiin paristot. Kun halusi vaihtaa vaikkapa värinätoimintoon, joutui käymään kaikki muutkin voimakkuudet läpi. Kaukosäätimestä ei voinut suoraan valita tiettyä toimintoa.

Sinkkunainen 2:

Miten toimi? Alkuun sisään laitettava kuula tuntui oudolta, mutta hyvältä. Vaati vähän totuttelua ja tunnustelua.

Miltä tuntui? Jännittävältä! Uudelta! Itse kaipasin rinnalle vielä klitoriskiihottimen, mutta yhdessä sen kanssa, lelu takasi ravistelevan orgasmin.

Muuta huomioitavaa? Samettinen pinta oli hyvä ja lelusta ei tullut liukas, vaan pysyi hyvin hyppysissä. Kun lelua käytti useamman kerran putkeen, vagina tuntui hieman puutuneelta voimakkaasta värinästä johtuen.

2. Bunny Buzz

Jäniksen muotoinen kiihotin toimii hieromasauvan tapaan. Pupun korvat toimivat myös klitoriksen kiihottimena tai emättimen sisäseinien hierojina. Tuote toimii paristoilla ja siinä on vibratoiminto, jossa on kolme eri voimakkuutta.

Hinta 17,90 e

Sinkkunainen 1:

Miten toimi? Pupu oli oikein hyvä peruskiihotin. Lelua oli helppo käyttää. Värinän voimakkuus vaihdettiin sauvan alaosasta.

Miltä tuntui? Pinta tuntui hyvin muoviselta, mutta tuntui iholle silti hyvältä. Myös muovin nystyrät lisäsivät nautintoa.

Muuta huomioitavaa? Edullisesta hinnasta plussaa. Myös sauvan päässä oleva naru oli hyvä, kun sen avulla lelun sai laittaa roikkumaan vaikkapa kylpyhuoneeseen.

Sinkkunainen 2:

Miten toimi? Pupun korvat tuntuivat hyvin samalta kuin kieli, verrattavissa suuseksiin. Sauvana tehot eivät kunnolla riittäneet itselleni.

Miltä tuntui? Ihanalta ja eri toiminnot olivat plussaa. Erityisesti rakastuin pupun korviin. Pettämätön yksinäisten iltojen kaveri. Erityisen mukava yhdessä emätinkuulan kanssa käytettäessä.

Muuta huomioitavaa? Todella hyvä hintalaatusuhde! Ostin myös ystävälle lahjaksi!

Parisuhteessa elävä nainen:

Miten toimi? Alkuun koin eläinhahmon epäeroottisena. Käytössä kuitenkin ymmärsin pupukorvien tarkoituksen. Helppo käyttää, mutta erilaisia variaatioita tehoissa olisin toivonut enemmän.

Miltä tuntui? Ihanan pehmeä muovipinta tuntui hyvältä. Tehojen säätely oli helppoa, mutta omaan makuuni kovinkin teho oli aika lempeä.

Muuta huomioitavaa? Kiva peruslelu, jota voisin hyvin suositella myös ystävilleni.

Sinkkumies:

Miten toimi? Lelu värisi ja toimi myös sauvana. En kuitenkaan uskaltanut laittaa sauvaa sisälleni - oliko se tarkoitus?

Miltä tuntui? Värinätoiminto tuntui sinällään miellyttävältä, mutta ei miehen näkökulmasta mitenkään kiihottavalta. Sauva olisi vaatinut naisen seuraksi.

Muuta huomioitavaa? Erityisesti naisen nautintoon suosittelisin tätä kyllä. Ei yksin käyttöön miehelle.

Parisuhteessa elävä mies:

Miten toimi? Tämä on jokaisen laiskan miehen unelma. Pupulla voi tyydyttää naisen hyvin ja erityisesti värisevät korvat saavat kiitosta.

Miltä tuntui? Toimi hyvin klitoriskiihottimena, mutta dildona käytettynä, korvat ovat jopa vähän tiellä.

Muuta huomioitavaa? Plussaa hyvä hintalaatusuhde!

3. Elegant-vibraattori

Mikä? Kaarevanmallinen muoto hieroo emättimen seiniä mukavasti. Vibraattorissa kymmenen erilaista rytmiä ja voimakkuutta. Kauniiseen ulkomuotoon ja väritykseen panostettu.

Hinta: 29,90 e

Sinkkunainen 1:

Miten toimi? Toimintoja oli monia ja lelua oli helppo käyttää. Tosin miinusta siitä, että toimintoa ei voinut valita, vaan kaikki piti plarata läpi. Jos suosikkitoiminto sattui menemään ohi, piti niiden selaaminen aloittaa alusta.

Miltä tuntui? Lelu tuntui samettiselta ja miellyttävältä. Hyvä koko. Lelu tuntui paremmalta joka käyttökerralla, kun oppi käyttämään toimintoja monipuolisemmin.

Muuta huomioitavaa? Tästä tuli oma lempparini kaikista leluista!

Sinkkunainen 2:

Miten toimi? Helppo käyttää, vaikka monipuolinen värinävalikoima vaatikin perehtymistä ja useamman kokeilukerran.

Miltä tuntui? Materiaali tuntui erityisen miellyttävältä. Itse tarvitsin liukuvoidetta, jotta lelua oli hyvä käyttää. Kaareva muotoilu lupasi kutitella g-pistettä, ja pitikin lupauksensa. Kun sauvan painoi vasten häpyluuta, myös klitoris sai kiihotusta.

Muuta huomioitavaa? Ihanat värivaihtoehdot ja herkullinen ulkomuoto olivat puoli nautintoa.

Parisuhteessa elävä nainen:

Miten toimi? Monipuolinen ja hyvä perussauva. Helppokäyttöinen, vaikka alkuun en osannutkaan täysin käyttää säätelynappeja.

Miltä tuntui? Lelun pinta on miellyttävä ja pehmeä. Muotoilu on myös erityisen onnistunut ja kosketteli sisältä oikeita kohtia.

Muuta huomioitavaa? Kiitosta ansaitsee naisellinen ulkomuoto ja värivaihtoehdot.

4. Silicone Power Pump

Helppokäyttöinen penispumppu, joka auttaa saavuttamaan kovemman ja pitkäkestoisemman erektion. Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen, jonka ansiosta veri virtaa penikseen ja aiheuttaa erektion.

Hinta: 31,90 e

Sinkkumies:

Miten toimi? En aluksi vaivautunut lukemaan ohjeita, ja se oli virhe. Käyttö vaatii paneutumista.

Miltä tuntui? Pumppu todella toimi! En ole koskaan nähnyt penistäni niin suurena. Käyttäessä rupesi jännittämään, että tuleeko lelun käytöstä jotain pitkäaikaisia vaikutuksia. Kun pumpun otti pois, elimeni palautui kuitenkin melkein entisiin mittoihin. Käytinköhän pumppua jotenkin väärin?

Muuta huomioitavaa? Muistakaa käyttää laitteessa olevaa pientä nappia, joka päästää ilman pois ennen sen poistoa. Itse en tajunnut nappia käyttää ja repiminen oli aika kivuliasta.

Parisuhteessa elävä mies:

Miten toimi? Olemme teinivuosista asti vitsailleet pumpun käytöstä ja nyt pääsin itse kokeilemaan.

Miltä tuntui? Pienipeniksisille harmiksi kasvaminen on vain illuusio, joka syntyy pumpun sisällä. Laitetta ei myös kannata käyttää suin päin, vaan sen toimintoihin kannattaa perehtyä, jotta ei pääse syntymään vaurioita.

Muuta huomioitavaa? Mahtava lahja vaikkapa miesten polttareihin!

5. Bad kitty, anal plug

Mikä? Anaalitappi, joka laitetaan takapuoleen esimerkiksi seksin ajaksi.

Sinkkunainen 1:

Miten toimi? Lelu oli itselleni uudenlainen kokemus. En erityisesti pidä takapuolen alueen kiihottamisesta, ja kokemus oli siksi hyvin jännittävä. En jäänyt koukkuun.

Miltä tuntui? Tappi oli varsin suuri, ja olikin ensikertalaiselle siksi vähän haastava. Liukuvoidetta ei kannata säästellä käyttäessä. Ylöspäin kapeneva muoto oli hyvä ja helpotti käyttöä.

Muuta huomioitavaa? -

Parisuhteessa elävä nainen:

Miten toimi? Vaikka kuinka keräsin rohkeutta, en uskaltanut kokeilla lelua.

Miltä tuntui? -

Muuta huomioitavaa? -

6. Lelo, Mia 2

Hieromalaite on muotoiltu huulipunan muotoon, joten se on pieni ja kätevä kuljettaa mukana. Tuote ladataan USB-portin kautta tietokoneen avulla. Paristoja ei siis tarvita. Hieromalaitteen ulkomuotoon ja laadukkaisiin materiaaleihin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Hinta: 65 e

Sinkkunainen 2:

Miten toimi? Helppo käyttää ja hyvät tehot. Kätevä pakata mukaan vaikka pieneenkin käsilaukkuun.

Miltä tuntui? Aluksi kova muovi vaati totuttelua, mutta loppujen lopuksi tästä tuli yksi suosikeistani. Ihana ulkomuoto ja kaunis pakkaus tekivät sen, että lelu oli tyylikkään ei likaisen tai irvokkaan oloinen.

Muuta huomioitavaa? Kollegani luuli lelua huulipunaksi. Sitä voi siis huoletta kuljettaa mukana.

Parisuhteessa elävä nainen:

Miten toimi? Hyvät tehot ja erilaisia toimintoja oli todella paljon. Vastaa tärinäteholtaan kookkaampaa lelua.

Miltä tuntui? Tehokas ja hyvä klitoriskiihotin tuntui hyvältä ja tuo kivaa vaihtelua parisuhdeseksiin. Alkuun muovi tuntui kovalta, mutta tuntumaan tottui, kun lelua käytti enemmän.

Muuta huomioitavaa: Kaunis pakkaus ja naisellinen ulkomuoto ansaitsevat kiitoksen. Kätevän kokoinen kuljettaa myös mukana. Mielestäni tälläinen tehokas kaunotar tulisi löytyä joka naiselta.

7. Fleshlight Girls Asa Akira Lotus

Tekovagina, joka on valmistettu erityisen aidon tuntuisesta materiaalista.

Hinta: alkaen 70 e

Sinkkumies:

Miten toimi? Fleshlight on aika iso, joten sen kanssa leikkiminen vaatii kahta kättä. Myös liukuvoide on lelua käyttäessä ehdoton.

Miltä tuntui? Lelu, joka jokaisen sinkkumiehen tulisi omistaa. Vaikka se ei voitakaan oikeaa tavaraa, on se todella hyväntuntuinen leluksi.

Muuta huomioitavaa? Olen kokeillut lelua aikaisemmin toisen mallisena. En huomannut suurta eroa kahden tekovaginan välillä, vaikka ne olivat "eri naisten mukaan muotoillut".

Hinta: alkaen 70 e

Parisuhteessa elävä mies:

Miten toimi? Tämä on todellinen itsetyydytyksen Rolls Royce - jos hintalappu ei pelota. Tällä saa kuitenkin hyvin yhdyntää muistuttavan kokemuksen.

Miltä tuntui? Tuotteen käyttö muistutti niin paljon yhdyntää, että se vaati myös alkulämmittelyä. Laitetta ei voi ryhtyä vain suoraan käyttämään.

Muuta huomioitavaa? Sisus täytyy ennen käyttöä lämmittää ja voidella liukuvoiteella. Pesu on myös aika vaivalloista. Ystäväni, joka on käyttänyt lelua pidempään on valittanut, että se saattaa ruveta haiskahtamaan pitkässä juoksussa. Siksi ehkä hankkisin laitteelle tarkoitetun puhdistuaineen.

8. Double Vibrating Edles cockring

Penisrengas, joka puristaa penistä ja jossa on myös klitoriskiihotin.

Hinta: 11,90 e

Sinkkumies:

Miten toimi? Kokeilen rengasta itsekseen. Se tuntui oudolta ja samalla jännittävältä. En ollut aivan varma, tuleeko renkaaseen laittaa ainoastaan penis vai myös kivekset. Kokeilin sitä molemmilla tavoin.

Miltä tuntui? Uudenlaiselta. Voisin kokeilla uudelleenkin. Olisi kiva kokeilla yhdessä naisen kanssa.

Muuta huomioitavaa? Paristot erityisen tärkeät naisen nautinnon kannalta. Näin klitoriskiihotin toimii parhaiten.

Parisuhteessa elävä mies:

Miten toimi? Penisrengas kuulostaa erityisesti paperilla hyvältä. Se saa aikaan voimakkaamman erektion ja klitoriskiihotin auttaa samalla naista nauttimaan. Itselläni ei ole ollut ongelmia erektion kanssa, joten itse en tätä hankkisi.

Miltä tuntui? Tuote on kelpo, mutta ei oma lempparini. Myös klitoriskiihottimen suhteen oltiin ihan tyytyväisiä, vaikka naista ajatellen, niitä löytyy myös tehokkaampina versioina.

Muuta huomioitavaa? Jos kaipaa apua erektion kanssa, suosittelen.


Lisätietoja leluista: Kaalimato.com

Kilpailut

Uusimmat