Suutele kuin ammattilainen: 9 vinkkiä, kuinka jäät taatusti miehen mieleen

05.09.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Jotta jäisit pysyvästi seuralaisesi mieleen treffi-iltanne jälkeen, on sinun parasta osata käyttää huuliasi paremmin kuin kukaan muu.

Suuteleminen on taitolaji. Tämän tietää taatusti varsin moni, joka on joskus pusutellut henkilöä, jonka suutelutaidot ovat päässeet ruostumaan.

Ne naiset, jotka osaavat välittää tuliset tunteensa miehen huulille intohimoisilla suudelmilla, jättävät taatusti pysyvän muiston seuralaisensa mielen sopukoihin. Jos et tunne, että olisit itse taidoiltasi rakkauden ammattilainen, ei syytä huoleen. Seuraavilla vinkeillä voit parantaa suutelutaitojasi. Pian suudelmasi vievät treffiseuralaiseltasi jalat alta!

1. Pidä huolta perusasioista

Rohtuneiden huulten suuteleminen tuntuu samalta kuin hiekkapaperin pusuttelu. Pidä siis huolta huultesi kunnosta: käytä huulirasvaa säännöllisesti ja kuori huulesi aina silloin tällöin. Muista myös pitää huolta hampaidesi kunnosta ja hengityksesi raikkaudesta.

2. Anna hänen huomata aikeesi

Älä hyökkää suinpäin kiinni miehen huuliin vaan vihjaile seuralaisellesi pikkuhiljaa, mitä sinulla on mielessäsi. Keskitä välillä katseesi keskustelunne aikana miehen silmien sijaan hänen huuliinsa.

Tämän jälkeen hidasta puhenopeuttasi ja nojaudu lähemmäs häntä. Jos mies ymmärtää yskän ja tahtoo myös vaihtaa suudelmia kanssasi, hän kopioi elkeitäsi. Mies lähestyy kasvojasi, hidastaa puhettansa ja vilkuilee vaivihkaa huuliasi.

3. Aloita rauhallisesti

Kun huulenne kohtaavat, etene rauhallisesti ja lempein elkein. Paina huulesi helläsi kumppanisi huulia vasten. Tarkoitus ei ole säikäyttää miestä heti ensimmäisten suutelusekuntien aikana. Suutele ensiksi kumppanisi alahuulta, jonka jälkeen siirry hyväilemään myös seuralaisesi ylähuulta.

4. Intohimoa peliin

Kun olette hetken aikaa hieroneet huulianne kevyesti toisiinsa, voit ottaa askeleen hieman intohimoisempaan suuntaan. Purista huuliasi tiukemmin seuralaisesi huulia vasten. Tarkoitus ei ole kuitenkaan käyttää liikaa voimaa vaan osoittaa, että olet hulluna häneen.

5. Käytä hampaitasi

Hampaiden käyttäminen suutelun aikana ei tarkoita sitä, että sinun täytyisi purra kumppanisi huulta. Käytä purukalustoasi hellästi ja kokeile juoksuttaa hampaitasi hellästi hänen huuliaan pitkin.

Voit myös kokeilla varovasti näykkiä miehen huulia tai puristaa hänen alahuultaan pehmeästi hampaidesi väliin.

6. Vaihda pääsi asentoa

Jotta voisit suudella seuralaisesi kasvoja paremmin, tulee sinun kallistaa päätäsi. Vaihtele kuitenkin ajoittain pääsi asentoa, jotta voisit hyväillä hänen kasvojaan kauttaaltaan: älä keskity hellimään ainoastaan kasvojen toista puolta. Kallista siis välillä nuppiasi toiselle sivulle, jotta pääsisit käsiksi seuralaisesi huuliin myös toisesta kulmasta.

7. Anna hänen tulla vastaan

Älä kuvittele, että sinun tulee tehdä kaikki suutelemiseen liittyvä työ. Miehen tulee myös osallistua ilonpitoon, joten anna hänelle myös mahdollisuus toimia hellässä hetkessänne toisena pääosan esittäjänä.

8. Älä keskity vain huuliin

Monet keskittyvät hyväilemään ainoastaan seuralaisensa huulia, mutta monet muutkin kasvojen kohdat kaipaavat osakseen hellyyttä. Jos suuteluhetkenne venyy ja pelkkä huulten hyväily alkaa jo tuntua puuduttavalta, siirry hellimään huulillasi kumppanisi leukaa, kaulaa tai korvanlehtiä.

Suutele, näyki, leikittele ja hyväile - kumppanisi villiintyy!

9. Harjoittele tekniikkaasi

Tajunnanräjäyttävän suutelutekniikan opetteleminen vie aikaa. Älä siis oleta, että olet pusuttelun ammattilainen hetkessä. Hyväksy se, että aluksi suuteleminen voi välillä tuntua kiusalliselta ja tökkivältä varsinkin silloin, kun yrität jotain uutta.

Älä kuitenkaan murehdi: harjoitus tekee mestarin. Älä siis tuudittaudu tuttuihin ja turvallisiin tapoihin vaan uskalla joskus maustaa hellyyden hetkiä uusilla tempuilla.


Lue myös: Suutelututkimus paljastaa: Eurooppalaiset ovat vasta kolmanneksi kovimpia pussailemaan!

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat