Syysmyrskystä viis – ideoita hauskoihin kotitreffeihin

13.10.2014 19:15 - Linda Arponen

Treffit voivat olla onnistuneet, vaikka ei poistuisikaan edes kotiovesta.

Oletteko miettineet pitkään treffi-iltaa, mutta syksyn synkkyys ja sateisuus tuntuu pilaavan mielialan? Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä treffit voi aivan hyvin pitää myös sisällä, omien seinien sisässä.

Seuraavassa on hauskoja ideoita, joiden avulla voi viettää hauskan treffi-illan kotoa lähtemättä.

Katsokaa kokonainen kausi tiettyä tv-sarjaa

Tässä voi tulla aika vastaan, mikäli kausi on pitkä ja jaksot kestävät kauan. Yrittäkää katsoa kuitenkin mahdollisimman pitkään molemmille mieluista sarjaa. Jos kausi jää kesken, voitte jatkaa sitä seuraavilla treffeillänne.

Viettäkää lautapeli-ilta

Vaikkei lautapelit olisikaan suosikkipuuhaasi, voitte ottaa mukaan omia sääntöjänne. Voitte esimerkiksi päättää, että voittaja saa valita, mitä syötte seuraavan kerran kun menette ulos. Tai häviäjä voi joutua esimerkiksi tiskaamaan. Vain mielikuvitus on rajana.

Kootkaa suuri palapeli

Palojen etsiminen ja kokonaisuuksien pähkäily voi tuntua hermostuttavalta ajatukselta, mutta sen tekeminen yhdessä voi tehdä suhteestanne syvemmän. Ja jos pääsette yli palapelistä, pääsette yli melkein mistä vain.

Avatkaa vihdoinkin hyllystä löytyvä dvd-elokuva

Useimmilta meiltä löytyy dvd-hyllystä elokuva, joka on yhä muoveissaan, vaikka sen on saattanut ostaa jo vuosi sitten. Avatkaa siis kyseinen kotelo ja katsokaa vihdoin tuo elokuva.

Valmistakaa päivällinen

Katsokaa, mitä kaapeista löytyy ja tehkää kyseisistä aineksista hieno päivällinen. Mikäli mahdollista, valmistakaa myös alkupalat ja jälkiruoka.

Maistelkaa viinejä

Mikäli kaapeistasi löytyy viinejä ja muita vastaavia juomia, pitäkää niille oma maistelutuokio.

Pelatkaa videopelejä

Valitkaa jokin molemmille sopiva peli, jossa voitte kilpailla toisianne vastaan. Voitte yhdistää tähän myös juomapelin: jokaisesta häviöstä täytyy juoda lisää.

Katsokaa molempien lempielokuvat

Valmistakaa popcorneja ja laittakaa toisenne katsomaan suosikkielokuvanne, joita toinen ei ole aiemmin nähnyt.

Lue pidempi lista täältä.

Olemme kertoneet aiemmin asioista, joita miehet toivovat treffikumppaneiltaan. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat