Tahdotko kokeilla tantraseksiä? Ohjeet ensikertalaisille koottiin yhteen

16.06.2015 18:15 - Senni Loikala

Tantraseksiä voivat harrastaa aivan tavalliset pariskunnat, jotka tahtovat syventää yhteyttään.  

Good, Clean Love -yrityksen toimitusjohtajan Wendy Strgarin mukaan tantraseksi ei ole vain joogagurujen makuuhuoneissa tapahtuvaa, lähes yliluonnollista lemmentyötä.

- Jopa ilman tyhjentävää koulutusta, tantran perusteiden harjoittelu voi syventää perusteellisesti yhteyttä kumppaniisi, Strgar kertoo.

Hän antaa neljä käytännöllistä neuvoa heille, joille tantraseksi ei ole vielä tuttua:

Suunnittelkaa ympäristöstä intiimi

Paikka, jossa seksiä harrastetaan, tulee olla rauhoittava. Aluksi huoneesta kannattaa poistaa kaikki sälä, joka vie huomiota muualle. Seuraavaksi tilaa voi koristella kukilla, kynttilöillä ja kodikkailla tekstiileillä. Varmista, että sänky on niin mukava kuin vain mahdollista. Vaihda pehmeät ja puhtaat lakanat, ja hanki useita tyynyjä.

Tuoksut ovat tärkeä osa aistimistamme, joten höystä huonetta esimerkiksi ruusun tai jasmiinin tuoksuisilla luonnollisilla öljyillä. Lisäksi valitkaa taustalle soimaan musiikkia, josta molemmat pidätte.

Hengittäkää toistenne hengitystä

Asetu kumppanisi syliin hajareisin ja keskittykää siihen, että toisen hengittäessä sisään, hengittää toinen ulos. Kun rakkaasi hengittää ulos, anna hänen hengityksensä kulkea koko kehosi läpi sisäänhengitykselläsi. Kun itse hengität ulospäin, pyri täyttämään hengitys energialla. Tällä tavoin jaatte yllättävän paljon kumppanisi kanssa. Tavoitteena on myös tulla tietoiseksi hengityksestään, mikä on keskeistä joogassa sekä tantraseksissä.

Pitkittäkää esileikkiä

Tantraseksissä esileikki on erityisen tärkeässä asemassa. Hitaus auttaakin miehiä kestämään pidempään ennen laukeamista ja se myös houkuttelee naiset todella kiihottuneiksi. Mitä pidempään esileikki kestää, sitä enemmän energiaa kertyy ja sitä pidempään itse akti tulee kestämään.

Esileikin aikana keskittykää toisiinne täydellisesti - aina, kun ajatuksenne alkavat harhailla, ohjatkaa ne hellästi takaisin kumppaniine ja liikkeisiinne.

Pitäkää silmänne auki

Seksin harrastaminen silmät auki on yksi tärkeimmistä intiimiyden luojista. Se syventää yhteyttä rakastellessa, mutta ei aina ole helppoa.

- Se on yllättävästi vaikeampaa, kuin mitä voisi luulla. Suhtaudu siihen ideana ja aikomuksena ennemmin kuin sääntönä ja tulet hämmästymään kaikista niistä silmäyksistä, jotka tulevat muokkaamaan sitä, mitä ajattelet kumppanistasi ja itsestäsi, Strgar vakuuttaa.

- Ei ole helppoa tulla nähdyksi, edes vaikka kyseessä olisi rakastamamme ihminen. Rakkauden tekojen oikea todistaminen on syvästi mullistavaa, hän jatkaa.


Lue myös: Konservatiivinen vai villi? Katso, mitä syntymäkuukautesi kertoo seksielämästäsi

Lähde: Care2

Kilpailut

Uusimmat