Kuva: Fotolia

Tähtien tuolle puolen: "Uskon, että olet ollut suojelusenkelini kaikki nämä vuodet"

17.01.2017 21:45 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Sinne, tähtien tuolle puolen, 

En koskaan saanut sanottua hyvästejä. En pystynyt siihen. Lähdit luotani pois liian aikaisin. Ei ollut vielä sinun aikasi. Lähdit paikkaan minne en voi sinua seurata. Ei ole vielä minun aika vaikka joskus niin luulin.

Kun lähdit pois, aiheutti se paljon surua ja syyllisyyttä. Yritin olla hyvä sinulle mutta mokasin. Sinä annoit anteeksi. Monesti mietin, oliko minun vikani, että lähdit. Monesti olen katsonut tähtiin ja pyytänyt anteeksi. Nyt ymmärrän että syyllistin itseäni turhaan, koska sinä et syyttänyt silloin minua virheistäni, ja annoit anteeksi.

Et halunnut puhua jos sinulle oli vaikeaa. Et halunnut, että kenellekkään muulle olisi tullut paha mieli vuoksesi. Olin silloin nuori, enkä ymmärtänyt tätä.

Minun olisi pitänyt saada sinut puhumaan. Minun olisi pitänyt auttaa sinua silloin, kun olit vielä täällä.

Nyt yritän päästää irti, sanoa hyvästit. Minulla on nyt kaikki hyvin, sinun ei tarvitse huolehtia. Sinä aina halusit kaikille hyvää. Olet ollut suojelusenkelini nämä vuodet, ja uskon, että sen takia olen vielä täällä. Sen takia minulla on kaikki taas hyvin.

Nyt voin vihdoin sanoa sinulle hyvästit. En tule koskaan unohtamaan sinua, vaan kannan muistoasi aina mukanani.

Lepää rauhassa."

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan jutut tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat