Tie parempaan seksiin: Treenivinkit, jotka auttavat jaksamaan sängyssä

08.07.2015 12:15 - Laura Sulkava

Tietynlaiset treenit ovat hyödyllisiä, kun miettii peiton heiluttamisen kannalta.

Seksin voi helposti loppua puhti kesken. Pariskunta voi vaihdella rooleja, jotta molemmilla jaksamista riittää, mutta lisäksi voi jumpata ja siten parantaa omaa kestävyyttä. Alla on kerrottuna liikkeitä, jotka sopivat erityisen hyvin, jos peilaa seksin kannalta.

Maastaveto on kropalle suhteellisen kokonaisvaltainen liike. Etenkin jalkoja ja keskikroppaa vahvistava liike on erityisen tärkeää opetella tekemään oikealla tekniikalla.

Intervallisprintit parantavat hapenottokykyä ja kestävyyttä. Treenin voi tehdä oman lempilajin ympärille. Pyöräily, juoksu ja crosstrainer ovat esimerkiksi hyviä vaihtoehtoja. Lämmittelyn jälkeen tee nopeita spurtteja, joiden välissä on esimerkiksi minuutin tai kahden kevyt osio.

Bridge-liike parantaa keskivartalon lisäksi lonkkien liikkuvuutta sekä lantionpohjan lihaksia. Lantionpohjan lihaksia vahvistaminen tuntuu samalta, kuin pissan pidättäminen. Alla video liikkeestä.

Perinteisen punnerrukset vahvistavat yläkroppaa. Seksin aikana voi ottaa tukea käsillä ja laskea painoa enemmän yläkropalle, jos lihakset ovat kunnossa.

Treenaaminen kannattaa aloittaa lyhyistä harjoituksista ja kunnon kohennuttua siirtyä rankempiin kokonaisuuksiin. Jokainen liike kannattaa opetella tekemään oikealla tekniikalla, jotta ei hajoita paikkoja.

Lue myös: Pieni penis ei tarkoita huonoa seksiä - lue faktat

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat