Tiede selvitti täydellisen tavan suudella - katso ohjeet

02.10.2014 08:40 - Karoliina Kotala

Jokainen tietää, että ensisuudelma voi onnistua täydellisesti tai pilata kokonaisen ihmissuhteen. Tiede onkin selvittänyt parhaan tavan suudella.

Jopa yli 59 prosenttia opiskelijoista tunnusti tuoreessa kyselyssä tunteiden viilentyneen huonon ensisuudelman jälkeen. Buzzfeed kokosi ohjeet tieteellisesti parhaaseen suudelmaan.


1. Merkki

Tutkimusten mukaan flirttailevia ihmisiä lähestytään eniten. Aloita siis suudelma pitkällä katsekontaktilla, sillä se toimii kutsuna. Katsekontakti suutelukumppanin kanssa luo myös aivoissa täydellisen tunnelman suudelmalle.


2. Lähestyminen

Aloita suudelma nojaamalla eteenpäin ja kallistamalla päätäsi oikealle. Psykologien mukaan suurin osa ihmisistä suosii pään taivuttamista oikealle siksi, että rintaruokinnan aikana suurimmalla osalla pää taipui oikealle. Suutelemisen tunne myös vahvistuu, kun pidät silmät kiinni suudelman ajan.


3. Anna kaikkesi

Pikku suukko ei tee vaikutusta, joten pistä kaikkesi peliin. Huulissa on todella paljon hermoja ja ne viestivät lukemattomia signaaleja aivoihinne ja vapauttavat hyvän olon hormoneja. Jotta tuo tunne tehostuisi, paina huulia kumppanisi huuliin tarpeeksi lujaa.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat