Tunnetko sinä voimakkaan naisen?

07.02.2015 13:45 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta sekä niiden lieveilmiöistä.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän on käynyt läpi vaikean eron ja selvinnyt siitä. 

Tunnen voimakkaan naisen. Hän on menettänyt lapsensa, ja silti sinnitellyt pinnalla, kunnes tuska ei pistä enää jokaisena aamuna kuin puukko ja kunnes lapsen muistolle voi jo hymyillä, kunnes voi olla kiitollinen siitä, että sai tuntea lapsensa edes vähän aikaa. 

Tunnen voimakkaan naisen. Hän ei alistunut työpaikkakiusaamiseen, vaan vei asian eteenpäin niin pitkälle organisaation hierarkiassa, että hänet otettiin vakavasti.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän hoitaa viittä lastaan ja tekee silti täysipäiväisesti töitä.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän on vakavasti masentunut. Viime viikolla hän kävi ensimmäistä kertaa kuukauteen ulkona, eikä saanut paniikkikohtausta.  

Tunnen voimakkaan naisen. Hän ei suostunut uskomaan, kun hänelle sanottiin, ettei hänen kehitysvammainen lapsensa kykenisi ikinä elämään itsenäisesti. Nyt tämä nainen käy lapsensa yksiössä kahvilla ja tenttaa tätä parisuhdekuvioista - aivan kuten kuka tahansa äiti lapsiensa. 

Tunnen voimakkaan naisen. Hän sai burn outin, ja uskalsi jäädä pitkälle sairauslomalle.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän torjui ylennyksen ja lähti toteuttamaan unelmaansa vapaaehtoistyöstä.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän perui häänsä viime tipassa, koska ymmärsi, että on menossa naimisiin väärän ihmisen kanssa.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän on tehnyt päämäärätietoisesti, kiitosta saamatta töitä vuosikausia, jotta saavuttaisi aseman, josta haaveilee. 

Tunnen voimakkaan naisen. Hän pisti välit poikki omiin vanhempiinsa ymmärrettyään vihdoin, että vanhemmat eivät ole ikinä tukeneet häntä, vaan tehneet hänestä onnettoman ja epävarman.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän jätti narsistimiehensä, vaikka tämä uhkasi viedä häneltä niin rahat kuin lapsetkin.

Tunnen voimakkaan naisen. Hän lähti eräänä pakkasyönä kotoaan ilman kenkiä pelkkä passi mukanaan, jouduttuaan vuosia pahoinpitelyn kohteeksi suhteessaan.  

Tunnen voimakkaan naisen, joka on elänyt hyvän elämän ilman suurempia pelkoja ja riskejä ja joka on onnellinen. 

Tunnen ainoastaan voimakkaita naisia ja olen ylpeä heistä jokaisesta. Omistan tämän kolumnin jokaiselle naiselle. Olette voimakkaita - pysykää vahvoina. 

Aikaisemmat Suhteettomuusteoriat pääset lukemaan tästä

Tätä kirjoittaessa soi Happoradion Kaunis ihminen.


Kilpailut

Uusimmat