Tutkimus selvitti monesko seksikumppani on "elämäsi rakkaus"

13.03.2014 13:45 - Karoliina Kotala

Tuore tutkimus on onnistunut selvittämään monesko seksikumppani on naiselle se monen odottama "elämän rakkaus".

Moni sinkku haaveilee "sen oikean" löytämisestä. Elämänkumppanin löytymiselle voikin olla olemassa tietty kaava. Tuoreen tutkimuksen mukaan yleensä viides petikumppani on henkilö, jonka kanssa päädytään pitkään suhteeseen. Toisin sanoen viidennen petikumppanin kanssa suhde kehittyi vakavaksi parisuhteeksi.

- Suurin osa ihmisistä päätyy vakavaan suhteeseen, toivoen sen kestävän ikuisesti. Kuitenkin vasta viidennen petikumppanin kohdalla ihminen todella tietää mitä hän haluaa ja on tarpeeksi itsevarma sanomaan sen ääneen, psykologi Corinne Sweet kertoo.

Tutkimus käsitti 2000 henkilöä ja sen perusteella selvisi myös, että 25 prosenttia vastaajista katsoi olevan tärkeää, että puolisolla on ollut laaja kirjo seksikumppaneita ennen suhdetta. Silti yksi viidestä miehestä ajatteli myös, että heidän tulisi olla puolisonsa ensimmäinen seksikumppani.

Yllättävää kyllä, naiset ja miehet kummatkin arvostavat älyä ja hauskuutta, sillä molemmat listasivat tärkeimmäksi luonteenpiirteeksi nokkeluuden. 26 prosenttia miehistä myös katsoo, että onnellinen suhde edellyttää hyvää seksiä, kun taas naisista samaa mieltä oli vain 13 prosenttia.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat