Tutuilta kuulostavat: Tunnistatko kolme erilaista miestyyppiä parisuhteessa?

30.06.2014 19:50 - Senni Loikala

Miehiä on moneen lähtöön suhteissa, mutta kolme erilaista tyyppiä on helppoa tunnistaa.  

Miehet eivät ole samasta puusta veistettyjä, kuten ei myöskään yksikään ihmissuhde. Tunnistatko alla olevat kolme miestyyppiä, joihin monet ovat törmänneet nykyisissä tai menneissä suhteissaan?

Kaikki pelissä -mies

Tämän miestyypin edustajan tunteet ovat selvää pässinlihaa heti suhteen alusta alkaen: hän on hullaantunut sinuun! Tunteet vain voimistuvat, eikä hän arkaile näyttää niitä.

Usein kaikkensa peliin pistävän miehen kanssa ei seuraa suurta draamaa. Hän ei ole pelimies, vaan erittäin sitoutuvaa sorttia. Hän usein jouduttaa suhteen etenemistä, joten ennen kuin huomaatkaan, kutsuu hän jo sinua naisystäväkseen, ja voit jo kuulla hääkellojen kalkattavan.

Mikäli tunteet eivät ole yksipuolisia, anna palaa vain!

Maaperän tunnustelija -mies

Tämän miestyypin edustajat tarvitsevat aikaa ennen kuin he pystyvät sitoutumaan. Takana voi olla vaikeita suhteita ja eroja, joita hän ei ole vielä täysin käsitellyt. Se ei tarkoita, etteikö hän olisi ihastunut.

Maaperää tunnusteleva mies saattaa olla kanssasi 90 prosenttia ajasta, mutta tarvitsee kymmentä prosenttia omien tunteidensa selvittämiseen. Usein yhdestä asiasta voi olla varma: hän palaa aina luoksesi.

Kun tämän miestyypin edustaja tarvitsee omaa aikaansa, anna hänelle suudelma ja anna mennä. Pian hän taas soittaa ovikelloasi.

Ajelehtija-mies

Tämän miestyypin edustajan kanssa suhde ei ole ainakaan alussa ruusuilla tanssimista. Hän antaa suhteellenne vain sen verran, että se pysyy nipin napin hengissä. Muutoin hän ajelehtii milloin missäkin, ja olettaa, että pysyt hänen elämässään siitä huolimatta.

Ennen kuin hän oppii sitoutumaan, hänen täytyy pelätä menettävänsä sinut. Tai menettää, valitettavasti.

Jos olet suhteessa ajelehtijan kanssa, anna hänen ikävöidä sinua. Näytä, ettet ole itsestäänselvyys. Lähde ystäviesi kanssa matkalle, ole töissä pitkään ja keskity itseesi. Mikäli ajelehtija näkee, millaista elämä on ilman sinua, saattaa hän pistää kaikkensa peliin.

Mistä merkeistä tiedät miehen flirttailevan? Lue aiheesta aiemmasta artikkelistamme.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat