Väistä vaaranpaikat: Lue oudot syyt, miksi saatat langeta vääriin miehiin

09.03.2015 20:15 - Heli Thoren

Vaikka järki sanoo ei, sydän sanoo toisinaan kyllä. Lue yllättävät syyt, miksi saatat ihastua pahaan poikaan.

Toisinaan joku mies saattaa vaikuttaa täysin vastustamattomalta, vaikka tiedostat järjellä, että sinun tulisi paeta hänen läheisyydestään mahdollisimman kauas. Women's Health Magazine listasi viisi hyvin outoa syytä, miksi saatat joskus haksahtaa mieheen, johon ei todella kannattaisi ihastua.

1. Hän on miesversio sinusta

Vaikka monia vastakohdat vetävät puoleensa, lukuisat tutkimukset todistavat, että ihastumme herkästi samanlaisiin ihmisiin kuin itse olemme. Samanlaiset luonteenpiirteet ja ulkonäkö ovat asioita, jotka saattavat toisessa vetää selittämättömällä tavalla puoleensa.

2. Tapaat hänet jännittävässä tilanteessa

Tutkimuksien mukaan adrenaliini saattaa heikentää harkintakykyä ja vahvistaa ihastuksen tunnetta. Jos tapaat miehen jännittävässä tilanteessa, esimerkiksi hypätessäsi benji-hypyn, saatat tuntea selittämätöntä vetoa häneen.

3. Hänellä on koira

Jos mies taluttaa koiraa tai kantaa vauvaa kantorepussa, on hän naisten mielestä vastustamattomampi - ainakin tutkimusten mukaan. Saatat tällaisen miehen edessä tuntea selittämätöntä halua olla lähellä ja helliä sekä haukkua että sen omistajaa.

4. Olet allapäin

Toronton yliopisto sai tutkimuksessaan selville, että jos olet tuntenut olosi alakuloiseksi ja yksinäiseksi viime aikoina, rimasi saattaa väliaikaisesti laskea hyvin alas. Silloin sen yli pääsevät pujahtamaan helpommin myös ne miehet, jotka kiertäisit muissa olosuhteissa kaukaa.

5. Hän muistuttaa isääsi

Tutkimusten mukaan naiset tuntevat vetoa miehiin, jotka tavalla tai toisella muistuttavat heidän isäänsä. Älä siis ihmettele, jos tunnet vetoa mieheen, jossa onkin etäisesti jotakin tuttua...


Lue myös: Onko deittisi ollut pitkään sinkku? Siitä voi seurata yllättäviä ongelmia


Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat