Viestittelyn ABC miehille: Kysele, vastaa lauseilla, käytä hymiöitä

16.06.2015 12:15 - Laura Sulkava

Miehille ei tunnu menevän helposti perille, kuinka paljon naisille merkitsee viestittely. Tässä on lista, joka on hyvä jakaa omalle kullalle, olkaa hyvät.

Naisia tuntuu usein harmittavan oman rakkaan heikot tekstailutaidot. Kuinka usein kuuleekaan ystävien ihmettelevän miten se on niin haastavaa vastata tai laittaa välillä muuten vaan viestiä. Alla on listattuna takuuvarmat vinkit tekstailuun, joilla naisen voi pitää suhteellisen yksinkertaisesti tyytyväisenä.

1. Väliaikatiedotus on sallittua ja toivottavaa. Jos suunnitelmat muuttuvat, niistä on hyvä ilmoittaa heti eikä myöhemmin.

2. Yllätyksenä ei varmaan tule kenellekään, että naiset arvostavat, kun heitä kehuu.

3. Hymiöt ja emojit ovat sitä varten, että niillä saa paremmin oman äänensävyn kuuluville. Käytä niitä mieluummin liikaa kuin liian vähän.

4. Hauskat kuvat piristävät päivää ja lähettämällä niitä, ei tarvitse välttämättä kirjoittaa romaanin mittaista viestiä. 

5. Oletko jo testannut ääniviestejä? Välillä muutama sekunti voi pitää naisen tyytyväisenä jopa päiviä.

6. Yhtä tärkeää kuin hymiöiden käyttö, on välillä upottaa naisen nimi viesteihin, jolloin jutustelusta tulee paljon henkilökohtaisempaa.

7. Yhden sanan laimeat viestit tai vastaukset - ei, käytä lauseita!

8. Huippua, upeaa, wau, ihana ovat huomattavasti parempia vaihtoehtoja kuin hyvä, okei, kiva. Käyttämällä innostuneita sanoja, saa toisen myös tuntemaan innostuksen. Huutomerkkien käyttö ei myöskään ole kiellettyä.

9. Naiset rakastavat sitä, että välillä kysellään kuulumisia. Jatkokysymykset ovat myös enemmän kuin tervetulleita. Kehut vievät jalat alta.

Lue myös: Miehet, huomio! Asiat, jotka eivät tee naiseen vaikutusta sekä "Rakastan munaasi" - katso, miten miehet reagoivat vieraan naisen rivoihin heittoihin

Kilpailut

Uusimmat