Yksityisetsivä: Jos epäilet miehen pettävän, olet todennäköisesti oikeassa

13.08.2015 14:45 - Eeva Rajala

Pienikin muutos miehen käyttäytymisessä voi käynnistää epäilyt uskottomuudesta.

Kun nainen epäilee miehen pettävän, aina ei riitä, että pyytää miestä kertomaan totuuden. Mies ei välttämättä ole valmis kertomaan koko totuutta, ja naisen yhä epäillessä hänelle voi tulla idea soittaa yksityisetsivälle.

Nainen voi saada miehen kiinni pettämisestä esimerkiksi tarkkailemalla salaa miehen kännykkää tai sähköposteja. Jotkut pettäjät peittävät jälkensä niin hyvin, että on mahdotonta saada häntä kiinni tällä tavoin.

Yhdysvaltalaiset yksityisetsivät Barbara Wofford ja Daniel McBride kertovat Women's Health -lehden haastattelussa, että yleensä etsivät seuraa aamulla epäiltyä ja varmistaa, että tämä menee sinne, minne hän on vaimolleen tai tyttöystävälleen sanonut menevänsä.

Pienikin muutos voi herättää epäilyt

Woffordin mukaan pettäjä jää kiinni sitä myöhemmin, mitä parempi hän on peittelemään jälkiään. Mies saattaa myös jopa haluta jäädä kiinni, ja niissä tapauksissa jutun ratkaiseminen on lastenleikkiä. Wofford kertoo myös, ettei yksityisetsivä koskaan tule tilanteisiin väliin, vaan ottaa vaadittavat kuvat ja vie ne asiakkaalleen. Jatko on asiakkaan omissa käsissä.

Wofford selventää, että pienikin, yksinkertaiselta tuntuva muutos miehen käyttäytymisessä voi käynnistää epäilyt uskottomuudesta.

- Se voi olla, että mies on alkanut treenata, alkanut osta uusia vaatteita, ostanut uuden auton tai vaihtanut hiustyyliä, Wofford kertoo.

McBriden mukaan nainen voi alkaa epäillä uskottomuutta myös silloin, jos mies käyttää kaiken aikansa tietokoneensa tai kännykkänsä kanssa.

- Jos mies suojelee koko ajan kännykkäänsä ja pitää sitä aina mukanaan, ettei kukaan vain näe sitä, on se epäilyttävää. Tai jos hän laittaa kännykkäänsä suojakoodin, mitä ei aiemmin ole ollut lainkaan tai poistaa kaikki tulleet viestit ja puhelut puhelimen historiasta, McBride selventää.

Epäilyjä herättää myös se, ettei miehen tee mieli harrastaa seksiä oman kumppaninsa kanssa tai hänen seksuaaliset mielihalunsa muuttuvat yllättäen.

Jos epäilet, olet todennäköisesti oikeassa

Yksityisetsivien mukaan nainen on todennäköisesti oikeassa, jos hänellä on vahva epäilys miehen uskottomuudesta. Woffordin mukaan neljässä tapauksessa viidestä, kumppani on jäänyt kiinni pettämisestä.

- Epäily osuu oikeaan 85 prosentissa niistä tapauksista, joissa nainen epäilee miehensä pettävän häntä. Ihmiset ottavat yhteyttä, jos heillä on suuri epäilys asiasta, McBride jatkaa.


Lue myös: Seurusteleva ei flirttaile, pettäjä pettää aina uudestaan - uskotko sinä seurustelumyytteihin?

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat