WhatsApp teki tärkeän päivityksen - iPhonen omistajat kiittävät

26.10.2016 08:00 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Uuden päivityksen myötä iPhonen omistajat saavat WhatAppissa samat ominaisuudet, mitkä tulivat Android-versioon jo viikkoja sitten.

WhatsApp on nyt päivittynyt myös iPhoneilla tukemaan kuvien ja videoiden päälle piirtelyä.

Snapchatin tavoin nyt myös WhatsAppissa lähetettävien kuvien ja videoiden päälle voi piirtää, lisätä tekstiä tai emoji-kuvia. Fontin ja tekstinvärin osalta on myös tarjolla useita vaihtoehtoja.

Vastaava päivitys tuli WhatsAppin Android-versioon jo pari viikkoa sitten.

Uusin versio Applen iOS:llä on numeroltaan 2.16.12. Muutostiedoissa mainitaan myös mahdollisuudesta kutsua lisää ihmisiä ryhmiin linkillä. Lisäksi myös iPhoneissa WhatsApp tukee nyt näytön toimimista kuvausvalona etukameralla kuvatessa sekä helppoa lähentämistä ja loitontamista videota kuvatessa vain sormea ylös/alas liikuttamalla.

Yllättäen puolestaan WhatsAppin Windows-puhelinsovelluksen beetatestiversiossa videopuhelut ovat alkaneet toimia. Videopuhelumahdollisuus ilmestyy jos beetaversion poistaa ja asentaa uudelleen.

WhatsApp on jo pitkään kehittänyt ja testannut videopuheluja, mutta nyt Windows-puhelimissa nähty mahdollisuus on toistaiseksi laajimmin saatavilla. Aiemmin WhatsApp tuntuu säädelleen videopuheluominaisuuksia muissa versioissa tiukemmin vain pienelle osalle käyttäjistä.

Lue myös: 9 WhatsApp-ominaisuutta, joista vain harva tietää

Lue myös: WhatsApp-virus leviää Suomessa - julkaisee käyttäjän kuvia alastonsivustolla

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat