Kuva: Fotolia

8 ongelmaa, jotka ovat tuttuja isorintaisille naisille

25.09.2016 09:15 - Karoliina Kotala

Kookas povi on monen naisen haave, mutta uhkeisiin rintoihin liittyy myös toisinaan harmillisia lieveilmiöitä.

Kookas povi on ehdottomasti ylpeyden aihe siinä missä kaiken kokoiset rinnat. Mutta moni povekas nainen on törmännyt vuosien saatossa tuttuihin tilanteisiin, jotka voivat olla melkoinen rasite. 

1. Napilliset paidat ovat täysi mahdottomuus. Lähes poikkeuksetta muutoin hyvin istuva, napitettava pusero ei istu hyvin rintojen kohdalta, vaan napit näyttävät venyvän irti puserosta. 

2. Aina kun kumarrut, rintasi yrittävät karata rintaliiveistä ja jäävät pullottamaan liivien yli. 

3. Joudut ostamaan liivisi useimmiten alusvaateliikkeistä sen sijaan, että löytäisit liivejä esimerkiksi vaateketjujen valikoimista. Alusvaateliikkeiden liivit ovat myös useimmiten kalliita. 

4. Kaikki tiukat vaatteet näyttävät päälläsi melko pornoilta, vaikka ne jonkun toisen päällä ovat aivan tavalliset arkivaatteet. Kookas povi vetää puoleensa huomiota. 

5. Rintaliivit on oltava päällä lähes aina. Kookas povi tuntuu monesta epämukavalta ilman liivejä ja osa naisista pitääkin liivejä myös öisin. 

6. Liikunta vaatii useita urheiluliivejä. Moni povekas nainen joutuu turvautumaan useampiin urheiluliiveihin kerralla, jotka puetaan päällekkäin ylle, jotta tuki olisi mahdollisimman hyvä. 

7. Olet usein kateuden kohde. Vaikka et sitä haluaisikaan, kokee moni nainen sinut uhkaksi näyttävät povesi vuoksi. 

8. Vaikka olisit muulta vartaloltasi pienikokoinen, olet muiden silmissä aina kurvikas. 

Lue myös: Rinnat kertovat paljon terveydestä: Oudot kivut, herkkyys ja epäpuhtaudet kannattaa ottaa vakavasti

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat