Fitness-kisaajan uskomaton suoritus: Imettää samalla kun treenaa

28.03.2017 11:15 - Senja Rapila

Vaikka tuoreet äidit usein väittävät ettei aikaa riitä urheiluun, todistaa 30-vuotias Monica sen olevan mahdollista pienen kikkailun avulla.

Kuten jokainen vanhempi oppii lapsen saadessaan, usean asian tekeminen samanaikaisesti säästää huomattavasti aikaa ja mahdollistaa lopulta myös sen, että sinulla saattaa olla myös myöhemmin hetki omaa aikaa. 30-vuotias fitness-valmentaja Monica ymmärsi toisen lapsen saatuaan, että hän voisi yhdistää hyvin kaksi suurinta aikasyöppöä: kuntoilun ja rintaruokinnan.

Urheilusta kiinnostunut Monica ilmoitti itsensä bikini fitness -kilpailuun vain 11 kuukautta toisen lapsensa Arielin syntymän jälkeen. Hän ei kuitenkaan uskonut, että treenaamisesta pienen lapsen imettämisen ohella tulisi niin vaikeaa kuin siitä todellisuudessa tuli. Tuorein tulokas oli nimittäin poikkeuksellisen riippuvainen äidistään ja aina kun hänen äitinsä oli treenaamassa, pikkuinen vaati ruokaa.

Näimpä äiti päätti, että kokeilisi imettämistä samaan aikaan kun hän treenaisi. Ensimmäisenä Monica kokeili seinällä istumista imettämisen aikana ja se toimi. Tämän jälkeen hän teki kyykkyjä, treenasi ojentajia ja reisiä kuminauhan avulla. Voit katsoa gif-animaatioita Monican imetyksen ja kuntoilun yhdistelmästä Cosmopolitanin sivuilta, täältä.

Nämä pätkät todistavat, että kiireisinkin nainen pystyy urheilla pienen vauvan kanssa, mikäli hänellä vain riittää kärsivällisyys oikean tekniikan löytämiseen.

- Tiedän, että olisin voinut viedä lapset päivähoitoon ja saanut tehtyä kunnon hyvän treenin ilman keskeytyksiä, mutta lapseni olivat onnellisempia näin ja se toimi meille, Monica on kertonut Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Victoria's Secret -malli julkaisi kauniin imetyskuvan: "Rintaruokinta ei ole seksuaalista"

Lue myös: Tuoreita äitejä piinaa vaiettu terveysongelma: 'Pakko päästä ensiapuun'

Lue myös: Äidin avautuminen aiheutti kohun: "Kadun, että imetin lastani"

Kilpailut

Uusimmat