Mikä ammatti sopii juuri sinulle? Tee nopea testi ja selvitä oma uranumerosi

31.01.2014 07:15 - Karoliina Kotala

Jos oma unelma-ammatti on vielä löytymättä, voi vastaus löytyä numerologiasta. Helpon testin avulla jokainen voi selvittää oman uralukunsa ja siten löytää myös suunnan työelämässä.

CareerBuilder-sivusto käyttää numerologiaa määrittääkseen ihmisten persoonallisuutta ja ominaisuuksia, jotka tiedostamalla on helpompi löytää myös omat ammatilliset vahvuudet. Oman uralukunsa voi selvittää oman syntymäpäivän perusteella.

1. Kirjoita syntymäpäiväsi, -kuukautesi ja -vuotesi ylös paperille. Esimerkiksi: 1/ 20/ 1982

2. Laske vuoden numerot yhteen. Esimerkiksi 1+9+8+2 = 20

3. Lisää lukuun päivä ja kuukausi. Esimerkiksi 1+20+20 = 41

4. Laske lopuksi yhteen saamasi luvun numero ja jäljelle jäävä numero on uralukusi. Esimerkiksi 4+1 = 5


Jos uralukusi on:

1: Sinussa on johtaja-ainesta ja olet itsenäinen päätöksentekijä. Olet innovatiivinen ja erinomainen hallinnoimaan asioita. Sinulle sopivat ammatit, kuten keksijä, suunnittelija, ohjaaja, tuottaja, myyjä, insinööri tai yrittäjä.

2: Olet yhteistyökykyinen ja erinomainen tiimipelaaja, mutta sovit hyvin myös esimiestehtäviin. Sinulle sopivat ammatit, kuten lakimies, tarjoilija tai arkkitehti.

3: Olet innokas ja luova työntekijä. Olet oikea multitalentti, joka nauttii työssään itsensä ilmaisemisesta. Sinulle sopivat ammatit, kuten muusikko, lakimies, suunnittelija tai näyttelijä.

4: Sinulle järjestys ja rutiinit ovat tärkeitä ja nautit, kun työssäsi on selvät sävelet ja säännöt. Olet parhaimmillasi hyvin organisoidussa yrityksessä, jossa tiedät tehtäväsi. Sinulle sopivat ammatit, kuten mekaanikko, tilintarkastaja, verkkosuunnittelija tai pankkiala.

5: Tarvitset monipuolisen työn, jossa voit käyttää hyödyksesi taitoasi puhua useita kieliä ja tavata ihmisiä. Sinulle sopivat ammatit, kuten myyjä, mainonta, kirjoittaminen, opettaminen, markkinointi ja lakimiehen tehtävät.

6: Vahvuuksiasi ovat hellyys ja avoimuus. Olet erinomainen asiakaspalvelussa ja muiden ihmisten kohtaamisessa. Sinulle sopivat ammatit, kuten opettaja, floristi, kosmetologi ja myös muoti- ja taidealan työt.

7: Vahvuutesi on hengellinen puolesi ja sen mukaan tuoma tietämys. Olet pohdiskeleva ja janoat tietoa ja totuutta. Sinulle sopivat ammatit, kuten valokuvaaja, hieroja, tutkija ja terveydenhoitoalan ammatit.

8: Omaisuudella on sinulle merkitystä ja olet kilpailunhaluinen ja luonnostasi johtajatyyppiä. Sinulle sopivat ammatit, kuten pankkiiri, farmaseutti, insinööri, asianajaja ja kiinteistövälittäjä.

9: Olet huolehtiva ja ihmisläheinen idealisti, jolta löytyy aina myötätuntoa. Sinulle sopivat ammatit, kuten tutkija, opettaja, lastenhoitaja ja muu hoiva-ala.

Lähde: Career Builder

Kilpailut

Uusimmat