6 erinomaista syytä urheilla aamuisin

25.07.2014 13:45 - Minna Talstila

Aamukuntoilulla on monta positiivista vaikutusta päivääsi.

Monet urheilevat iltapäivisin ja iltaisin, mutta on myös olemassa monia syitä, miksi päivän treenisuoritus kannattaisikin hoitaa aamulla. Kokosimme alle Cosmopolitanin listaamat hyödyt, joita aamuisin urheilemalla voi saavuttaa.

Aloitat työpäiväsi rentoutuneena, mutta skarppina

Kun urheilet aamulla, saa päiväsi tehokkaan alun ja sellaisena se varmasti jatkuukin. Suuntaat töihin täynnä tarmoa ja energiaa.

Voit rentoutua illalla

Jos treenaat aamulla, ei sinun tarvitse enää stressata siitä illalla. Rankan työpäivän jälkeen on mukava vain rentoutua ja keskittyä esimerkiksi ystävien kanssa seurusteluun.

Syöt terveellisemmin päivän aikana

Jos olet aloittanut päiväsi urheilemalla, ei sinun välttämättä tee mieli pilata siitä tullutta hyvää oloa epäterveellisellä ruokavaliolla. Todennäköisesti haluat siis jatkaa koko päivän terveellisellä linjalla.

Syöt paremmin aamupalaa

Jos sinun ei tee mieli syödä mitään aamuisin, voi aamulenkki kohentaa ruokahaluasi. Tosin sinun ei kuitenkaan olisi hyvä urheilla täysin tyhjällä vatsalla, koska siitä voi tulla huono olo.

Tulet paremmalle tuulelle

Vaikka olisitkin herännyt väärällä jalalla, ei pahan tuulen tarvitse ulottua työpaikalle asti. Voit purkaa raivosi esimerkiksi kuntosalilla rehkimällä.

Näytät päivän aikana hehkeältä

Urheilu voi saada sinut hehkumaan ja näyttämään raikkaalta koko työpäivän ajan.

Listasimme myös vinkkejä, joiden avulla voit saada positiivisuutta treenaamiseesi. Pääset artikkeliin täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat