Bongattu: Ihovoide, joka estää hikoilua tehokkaasti

07.06.2014 11:15 - Minna Talstila

Hikoilun ehkäisemiseen on olemassa yllättävä tuote. Pistävää hajua ja hikiläiskiä vastaan voikin taistella voiteen avulla. 

Jokainen ihminen on varmasti kokenut hetken, jolloin deodorantti on tehnyt tepposet. Pistävä hienhaju on yllättänyt juuri silloin, kun sitä ei todellakaan olisi kaivannut tai kainaloiden valtavat läiskät ovat näkyneet kilometrien päähän. Monet kärsivät liiallisesta hikoilusta jopa päivittäin. 

- Tuoreen kuluttajantutkimuksen mukaan joka kolmas kärsii liiallisesta hikoilusta, kertoo Voicelle Päivi Karhi antiperspirantteja valmistavasta yrityksestä Stop 24. 

Tämän vuoksi kyseinen yritys onkin panostanut tuotteisiin, jotka ehkäisevät hikoilua eivätkä vain peitä hienhajua alleen. Tuotetta saa myös yllättävässä muodossa. Sitä voi nimittäin käyttää myös voiteena, jota levitetään iholle yöksi.

Voidetta voi käyttää koko kehossa. Sitä voi siis levittää esimerkiksi jalkoihin, joiden hikoileminen on varsinkin kesäaikana monelle ongelma. 

Tuotteen teho alkaa Karhin mukaan olla parhaimmillaan 4-5 päivän kuluttua käytön aloituksesta. Muuta suojaa ei sen jälkeen tarvitse enää käyttää. Voidetta voi ostaa apteekista.

Kilpailut

Uusimmat