Epämiellyttävä työ saattaa lihottaa - tuore tutkimus paljastaa sudenkuopat
Tuoreeseen brittitutkimukseen vastasi peräti 2000 ihmistä. Suurin osa heistä sanoi, että heidän mielentilansa vaikuttaa siihen, mitä he söivät ja kuinka epäterveellistä sapuskaa suuhun tuli ahdettua.
Yksi isoimmista tekijöistä herkuttelun tai epäterveellisten ruokien mässäilyn taustalla oli se, jos ihminen ei viihtynyt työssään. Jopa 72 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoikin, että huono työpäivä sai aikaan sen, että kotona tuli mässäiltyä epäterveellisesti.
Keskiverto aika, jossa ruokaa työaikana hotkittiin, oli myös hälyttävän lyhyt. Moni vastaajista kun syö ruokansa jopa kuusessa minuutissa. Jopa kolme viikon työlounaista syödään työpisteellä samalla, kun töitä tehdään.
Lähde: Daily Mail
Kilpailut
Uusimmat
Käytetyistä huonekaluista voi tarttua mukaan ikävä riesa - katso, mistä tunnistat lutikan jäljet
Millaista on arki sodan keskellä? Suomalaiskuvaaja Christian matkusti Ukrainaan ja hämmentyi näkemästään
Pertti "Spede" Pasasen muistolaatta varastettiin kenenkään huomaamatta
Painettujen kirjojen myynti laskee entisestään - sähköiset kirjat jatkavat porskuttamistaan
Kaupunkien välillä suuria eroja terveydessä ja työkyvyssä - alle puolet liikkuu suositusten mukaan
Näytä lisää