Kuulostaako tutulta? Osuvat syyt, miksi isot rinnat ovat kesällä täyttä tuskaa

29.05.2015 13:45 - Karoliina Kotala

Jokainen povekas nainen tietää, että kookas rintavarustus ei aina ole pelkkä siunaus. Etenkin kesällä uhkeat rinnat voivat olla melkoinen vaiva.

Lämpimät kesäpäivät tuovat mukanaan muutakin kuin rentoutumista, ainakin povekkaammille naisille. On olemassa lukuisia syitä, miksi kookkaat rinnat eivät aina kesällä ole mieluisat.


Tuubitobit ja paljas selkä

Kauniit ja viileät topit, jotka paljastavat selän tai ovat niin sanottua tuubimallia ovat harvoin povekkaiden naisten valintoja, sillä ne yksinkertaisesti eivät pysy päällä ja vaativat joko rintaliivien pois jättämisen kokonaan, joka taas on ehdoton ei.


Hiki

Kookkaat rinnat hikoilevat, sillä iho painautuu jatkuvasti vastakkain. Pahimmillaan puseron alle kerääntyvätkin näkyvät hikivanat.


Kapeat olkaimet

Toppien kapeat olkaimet painautuvat kivuliaasti ihoon, sillä perustopit on harvoin suunniteltu kannattelemaan kookkaita povia.


Narubikinit

Kaupat pursuavat kauniita bikinejä, jotka todellisuudessa eivät istu päälle tai tue rintoja lainkaan. Sen sijaan bikinit on ostettavat erikoisliikkeistä.


Käsilaukut

Olan yli käytettävät käsilaukut painautuvat turvavyön tavoin suoraan rintojen väliin, korostaen rintojen kokoa kiusallisella tavalla.


Jatkuva korjailu

Totuttua paljastavimmissa kesätopeissa oleilu aiheuttaa usein yleistä epävarmuutta, joka näkyy jatkuvana topin ylös nykimisenä ja korjailuna.


Kiinnostuneet katseet

Vaikka moni nainen nauttii huomiosta, aiheuttavat kesäisemmät vaatteet ja kookas povi myös enemmän kiinnostuneita katseita ja ei-toivottuakin huomiota.


Lue myös: Kumpi merkitsee miehille enemmän, suuret rinnat vai älykkyys? Tutkimus selvitti

Kilpailut

Uusimmat