Peniksen pidennykseen ei mennä vain paremman seksin takia

28.01.2015 16:15 - Senni Loikala

Plastiikkakirurgit Roberto ja Maurizio Viel kertovat peniksen suurentamisesta operaationa ja syistä, miksi miehet niihin hakeutuvat.

Identtisillä kaksosilla Roberto ja Maurizio Vielillä on hieman erilainen perheyritys. He nimittäin omistavat plastiikkakirurgisia toimenpiteitä tekevän yrityksen, joka on erikoistunut penisten suurentamiseen.

Veljekset kertovat Daily Star -lehdelle, millaisia syitä miehillä on hakeutua kyseiseen operaatioon. Suurimmalla osalla heistä on keskikokoinen penis, mutta miehet tuntevat siitä huolimatta epävarmuutta.

- Keskivertokoko on velttona noin kahdeksan senttiä ja noin 12 senttiä erektiossa, Roberto kertoo.

Toisin kuin saatetaan luulla, miehillä on monia muitakin syitä hakeutua peniksen suurennusoperaatioon kuin parempi seksi.

- Useimmat potilaista sanovat, että seksi on hyvää. Olen tavannut miehiä, jotka sanovat: "Tahdon näyttää jotakin isompaa, tahdon tuntea oloni itsevarmemmaksi kuntosalilla ja kun menen kuppilan vessaan", sanoo Roberto.

Hänen mukaansa monille miehille on tärkeää, että heidän sukuelimensä näyttävät tarpeeksi kookkailta myös velttona.

Osa ihmisistä hakeutuu operaatioon, sillä heillä on lääketieteessä epänormaalin pientä miehen sukuelintä tarkoittava mikropenis. Tällöin sen mitta on erektion aikana alle seitsemän senttiä.

- Olen nähnyt sellaisen muutamia kertoja, mutta en kovin usein. Jotkut ovat vain kolme tai neljä senttiä pitkiä, Roberto kertoo.

Mikropeniksen lisäksi joitakin tuhteja miehiä harmittaa peniksen ympärillä oleva rasva. Tällöin sukupuolielin vaikuttaa todellista pienemmältä. Veljekset hoitavat myös tällaisia potilaita.

Operaation eteneminen

Roberton ja Maurizion yrityksellä on toimipisteet Lontoossa ja Dubaissa. Operaatioon hakeutuneet miehet pääsevät kotiin jo saman päivän aikana.

Käytännössä peniksen suurentaminen menee siten, että hieman sukuelimen juuren yläpuolelle tehdään viilto. Tällöin penis ikään kuin laskeutuu alemmaksi. Viilto täytetään potilaan jostakin muusta kehonosasta otetulla rasvalla.

Toimenpiteen avulla penistä pystytään suurentamaan 2,5-5 senttiä niin, ettei se vaikuta erektioon ja tuntoaistiin. 

Seuraava artikkeli: Voi apua: Miesten muodissa puhaltavat uudet tuulet - nyt jätetään penis näkyville

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat