Pidä ihosta huolta - 5 vanhentavaa asiaa

28.07.2014 13:50 - Reija Saarinen

Iho pysyy hyvässä kunnossa, kun vain muistaa pitää siitä hyvää huolta.

Iho on altis monille eri asioille. Siksi siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Alla muutama asia, joita kannattaa välttää, mikäli haluaa pitää ihonsa nuorekkaana.

1. Alkoholi

Alkoholin nauttiminen silloin tällöin saa olon mukavaksi ja rennoksi. Ikävä kyllä se tekee myös paljon hallaa myös iholle. Alkoholi kuivattaa ihoa ja sen lisäksi sen myrkyt myös tuhoavat ihon soluja. Tämän vuoksi runsas alkoholin nauttiminen vähentää ihon hehua ja nuorekkuutta.

2. Tupakointi

Tupakointi tekee hyvinkin paljon hallaa iholle. Tupakointi nimittäin häiritsee verenkiertoa, jonka vuoksi ihosta tulee samea ja kuiva.

3. Uiminen

Uima-altaassa polskiminen on suunnattoman hyvä liikuntamuoto, mutta se tekee ikävä kyllä hallaa iholle. Kloori nimittäin huuhtoo iholta luonnolliset öljyt, joten ihosta tulee helposti kuiva ja halkeileva. Tämän vuoksi innokkaan uimarin kannattaa panostaa laadukkaaseen kosteusvoiteeseen.

4. Alkoholia sisältävät kauneustuotteet

Alkoholia sisältävät tuotteet eivät ole iholle parhaita mahdollisia. Se nimittäin aiheuttaa ihon vanhenemista.

5. Meikki

Jokaisen kannattaa pitää myös meikittömiä päiviä, sillä myös meikki vahingoittaa ihoa. Vaikka tuotteet eivät olisikaan täynnä kemikaaleja, aiheuttaa meikki hieman ihon ikääntymistä.

Lähde: One Face In a Million

Kilpailut

Uusimmat