Sinkkunaiset, miehen peukalosta voi saada yllättävää tietoa

27.06.2014 14:18 - Senni Loikala

Mitä ihmettä voisivat peukaloiden paksuus ja pituus kertoa? Melko paljonkin, mikäli englantilaista tietokirjailijaa on uskominen.

Voiko miehen peukalosta saada selville, millainen hän on rakastajana? Kuulostaa epäilyttävältä, mutta englantilainen ihmissuhteista, seksistä ja treffailusta kirjoittava tietokirjailija Tracey Cox väittää ennusteiden tekemisen olevan mahdollista.

Coxin mukaan jämäkkä ja taipumaton peukalo miehellä povaa rehellistä, joskin hieman jopa konservatiivista rakastajaa. Jos sormi puolestaan on kovinkin taipuvainen, voi miehessä olla lentoa makuuhuoneessa. Jälkimmäisen puolesta puhuu myös vanha kiinalainen uskomus, jonka mukaan mitä taipuisampi miehen peukalo on, sitä seikkailunhaluisempi hän on rakastajana.

Mitä pidempi ja paksumpi peukalo on, sitä enemmän miehellä on Coxin mukaan seksuaalista energiaa. Tällöin kyseessä voi olla myös kontrolloiva rakastaja, joka tykkää ottaa ohjakset omiin käsiinsä. Lyhyt peukalo ei sekään tarkoita heikkoa libidoa, päinvastoin. Miehet, joilla on lyhyet peukalot, voivat Coxin mukaan olla seksuaalisesti jopa epäsovinnaisia ja ainakin todella seikkailunhaluisia.

Uutisoimme aiemmin, millaisia vaikutuksia jalkapallon MM-kisoilla on monien pariskuntien seksielämään. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat