Tartu hetkeen! 9 asiaa, joiden tekemistä et tule katumaan

13.12.2014 14:15 - Heli Thoren

Jos päätät tänään alkaa elää vähän enemmän, huomisesi on jo aivan toisenlainen.

Moni meistä haaveilee, että elämä olisi jotakin muuta kuin se on. Me olemme kuitenkin ne, jotka voivat päättää, mitä elämästämme tulee. Tartu siis hetkeen ja tee niitä asioita, joita rakastat. Familyshare-sivusto listasi 9 asiaa, joiden tekemistä et tule katumaan:

1. Älä suorita

Heitä to do -listat menemään ja keskity asioihin, jotka ovat todella tärkeitä ja olennaisia saada tehdyiksi. Monet meistä ajattelevat, että tehtävää on paljon ja piiloutuvat tehtävien taakse. Kun pysähdyt miettimään, mitä elämältäsi todella haluat, alat pikku hiljaa oivaltamaan, mihin asioihin kannattaa todella keskittyä. Luovu tekemisen pakosta.

2. Matkusta

Ei ole valetta sanoa, että matkailu avartaa. Matkustaessa oivallat syvemmin, että olemme sitten ketä tahansa ja missä tahansa, haaveet sekä unelmat ovat kaikilla yllättävän samanlaisia.

3. Liiku

Liikunta tekee iloiseksi - olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa. Paitsi että liikkuminen tekee endorfiinien vuoksi myös onnellisemmaksi, sen myötä myös stressi vähenee. Vaikka päiväsi olisivat kiireisiä, etkä ehtisi kuin lyhyelle ja ripeälle kävelylenkille, tee se. Et takuulla kadu.

4. Opi

Opiskelu ei pääty koulunkäyntiin. Oivalla, että voit oppia paljon myös ympärilläsi olevilta ihmisiltä. Keneltä tahansa voit saada jonkin uuden ajatuksen tai oivalluksen, joka tekee maailmastasi paremman.

5. Vietä aikaa perheen kanssa

Kuolinvuoteella harmitellaan kaiken kaikkiaan eniten sitä, että aikaa rakkaille oli liian vähän. Vietä aikaa perheesi kanssa. Muista myös olla yhdessä ystäviesi ja rakkaidesi kanssa. Heiltä saat voimaa ja välittämistä.

6. Toteuta unelmiasi

Sinusta ei välttämättä tule huippu-urheilijaa tai Hollywood-näyttelijää, mutta muista kuitenkin omistautua unelmillesi. Toteuta niitä rohkeasti, välittämättä epäonnistumisen pelosta tai kritiikistä. Pysähdy myös välillä miettimään, että mistä todella haaveilet.

7. Anna anteeksi

Vihan pitäminen toista kohtaan on sama kuin yrittäisit myrkyttää toisen ja joisit myrkkyä itse. Päästä irti ja anna anteeksi. Keskity voimaan itse hyvin.

8. Anna hyvää

Pyyteetön auttaminen ja toisella hyvien asioiden antaminen tekee antajankin onnelliseksi. Anna aikaa läheisillesi ja auta rakkaitasi. Saat siitä jopa enemmän itse.

9. Ole huoleton

Maailma ei parane murehtimalla. Päästä irti murheestasi ja keskity luottamaan: kaikki menee hyvin ja sinulle tapahtuu upeita asioita.


Stressaako sinua? Ohessa 6 keinoa nollata pääsi.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat