Treenaa vatsa tiukaksi - 4 muistamisen arvoista seikkaa

10.07.2014 13:15 - Reija Saarinen

Vatsarasva ei pala itsestään, vaan sen eteen pitää tehdä muutakin kuin vatsalihasliikkeitä.

Suurin osa naisista haaveilee ainakin joskus hieman tiukemmasta vatsasta. Mitään vippaskonsteja sellaisen saavuttamiseen ei ole, mutta onneksi jokainen voi tehdä jotain, jos haluaa. Persona trainer Rob Jones päättikin jakaa muutaman niksin, jotka auttavat jokaista tiukkaa vatsaa tavoittelevaa.

1. Tee muutakin kuin istumaan nousuja. Toki nekin ovat tehokkaita, mutta parempiin tuloksiin pääsee, kun tekee myös muita vatsalihasliikkeitä. Treenaa vatsaa siis monipuolisesti ja aktiivisesti.

2. Ole johdonmukainen. Päätä, että teet vatsalihasliikkeitä säännöllisesti ja pysy tässä päätöksessä. Älä anna itsesi lintsata treenistä ilman painavaa syytä.

3. Hio ruokavaliosi. Kannattaa keskittyä nauttimaan ruoka-aineita, jotka edesauttavat piukan vatsan saamista. Nauti siis varsin runsaasti proteiinia, sillä se auttaa kasvattamaan lihaksia.

4. Treenaa monipuolisesti. Pelkkä vatsalihasliikkeiden tekeminen ei tuo litteää vatsaa. Treenaamisen tulee olla monipuolista, jotta rasva palaa. Työstä siis vatsaa, jalkoja, käsiä ja pyllyä tasapuolisesti.

Aiemmin olemme uutisoineet liikkeistä, joiden avulla saa kiinteämmän takapuolen. Nuo liikkeet voit katsoa täältä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat