Järjetöntä? Naisille kehitellään hedelmältä tuoksuvaa vaginahajustetta

21.11.2014 19:45 - Senni Loikala

Kahden miehen start-up-yritys tahtoo tuoda markkinoille tuoksun, joka on tarkoitettu käytettäväksi naisten intiimialueille. Erikoinen hanke saattaa saada monien otsat kurtistumaan.

Amerikkalainen start-up-yritys on luonut keksinnön, joka saattaa hämmentää monia. Yrityksen kaksi miestyöntekijää, Austen Valley ja Gilad Gome, ovat nimittäin luoneet hajusteen naisille. Kyseessä on intiimialueilla käytettävä tuote, joka saa tuoksumaan persikalta.

Miesten mukaan tuotteesta voi olla myös terveydellistä hyötyä. Se voi ennaltaehkäistä hiivatulehduksia ja muita sienistä johtuvia terveyshaittoja. Johtoajatuksena on kuitenkin, että persikanhajuisen tuotteen avulla naiset voivat vaikuttaa kehonsa tuoksuihin.

Kaksikolla on kehitteillä myös toinen sangen erikoinen keksintö. He nimittäin tahtovat saada kissat ja koirat tuoksumaan banaanilta lemmikeille suunnatun, eräänlaisen hajuveden avulla.

Naisille tarkoitettu persikan tuoksuinen tuote ei ole ainakaan vielä markkinoilla. Vaikka monet naiset huolehtivat intiimialueidensa tuoksuista, voi keksintö monesta olla ylireagointia. Yleensä huolet nimittäin ovat turhia. 

Seuraava artikkeli: Nukutko koskaan ilman alushousuja? Gynekologin mielestä kannattaisi

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat