102-vuotiaalle naiselle näytettiin video, jossa hän tanssii nuorena tyttönä - katso liikutus

22.04.2015 20:45 - Eeva Rajala

102-vuotias Alice Barker ehti tanssia uransa aikana samoissa projekteissa muun muassa Frank Sinatran ja Gene Kellyn kanssa.

Alice Barker työskenteli tanssijana Harlemin renessanssiksi kutsutun suuntauksen aikana 1930- ja 1940-luvulla. Osa naisen tanssisuorituksista kuvattiin musiikillisiksi lyhytelokuviksi. Barker nähtiin aikoinaan myös pitkissä elokuvissa, televisio-ohjelmissa ja mainoksissa.

Vaikka Barker esiintyi urallaan nimekkäidenkin tähtien taustatanssijana, hän ei ole koskaan aikaisemmin nähty filmimateriaalia tanssiesiintymisistään. YouTube-videolla Barkerin läheiset näyttävät hänelle ensimmäistä kertaa materiaalia menneiltä vuosilta.

- Tämä sai toivomaan, että pääsisin ylös sängystä ja pääsisin tekemään tuon kaiken uudestaan, Barker kommentoi nähtyään tanssivideoita.

"Minulle maksettiin nautinnosta"

Barker intoutui myös kertomaan muistojaan, millaista tanssijana työskenteleminen oli. Hänen sanoistaan moni voisi ottaa oppia omaan elämäänsä.

- On niin mahtavaa nähdä nämä. Ja muistaa kaikki tapahtumat. Sanoin usein itselleni, että minulle maksetaan jostain, mistä nautin ja mitä tekisin ilmaiseksikin. Se tuntui silloin niin mahtavalta, sillä musiikki vei mukanaan, nainen muistelee.

Katso sydäntä lämmittävä video alta:


Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat