25-vuotias mies menetti muistinsa - löysi yllättävän avun Instagramista

28.04.2015 16:45 - Tiina Svensk

Joe Miller, 25, löysi keinon menneisyytensä muistamiseen sosiaalisesta mediasta.

Brasilialaissyntyinen Joe Miller joutui viime lokakuussa sairaalaan saatuaan aivoinfarktin. Kivut eivät olleet kuitenkaan pahinta, mitä infarkti aiheutti, sillä nuori mies menetti kohtauksen myötä muistinsa.

Kun Miller heräsi sairaalassa, hän ei tunnistanut edes siskoaan tai veljeään. Mies ei muistanut myöskään asuvansa Los Angelesissa tai työskentelevänsä taiteilijana. Apu kadonneiden muistojen etsimiseen ei alkanut kuitenkaan lempimaalauksesta tai perheen valokuva-albumista.

Instagramista apua

Taiteellinen mies oli aktiivinen Instagramin käyttäjä ennen infarktiaan. Kun hän kirjautui tililleen ensimmäisen kerran kohtauksen jälkeen, hän oli omien sanojensa mukaan shokissa. Kuvien ja videoiden avulla Miller sai koottua kasaan muistoja elämästään, ja hiljalleen hän alkoi toipua.

Vaikka 95 prosenttia Millerin muistoista on vieläkin pimennossa, mies paranee ja on aloittanut projektin: Hän haluaa lisätä ihmisten tietoisuutta infarktista ja kerätä lisää rahaa aivoinfarktitutkimukseen. Lisäksi hän tekee yhteistyötä muiden nuorten kanssa, jotka ovat myös saaneet kohtauksen.

Paraneminen kuvin

Miller käyttää kuvapalvelua apuna projektinsa kanssa. Hän jakaa kuvia omasta paranemisprosessistaan seuraajilleen aktiivisesti ja kertoo arjestaan kuvien ja videoiden muodossa.

Lue myös: 86-vuotias pahismummo hurmasi Instagramin - katso räväkät kuvat

Lähde: Elitedaily

Kilpailut

Uusimmat