4-vuotiaan syöpäpotilaan haave toteutui: ”Naimisiin” lempihoitajansa kanssa - katso suloiset kuvat

21.07.2015 19:15 - Reetta Haverinen

Melodies Center for Chilhood Cancers –syöpäsairaalan hoitajat ja lääkärit päättivät piristää pienen 4-vuotiaan Abbyn päivää ihanalla tavalla.

Pikkuisen Abby-tytön hartaat haaveet kävivät toteen ja hän sai sanoa "tahdon" komealle mieshoitajalle Matt Hicklingille. Lempihoitajansa kanssa "naimisiin" mennyt pikkuinen leukemiapotilas oli taatusti onnensa kukkuloilla, kun sai viettää häitään oman ihastuksensa kanssa hoitajien ja läheisten läsnä ollessa.

Albanyn osavaltiossa sijaitsevan syöpäsairaalan henkilökunta oli kuullut huhuja, että pikku Abby haluaisi kovasti naimisiin söpön hoitajansa kanssa. Sairaalan lääkärit ja hoitajat päättivätkin järjestää pienokaiselle elämänsä yllätyksen. Hoitohenkilökunta hankki Abbylle pienen hääpuvun ja laittoivat Abbyn sairaalahuoneen juhlakuntoon. Kukkia ja kakkua ei pirskeistä puuttunut.

Nämä kuvat tuovat hymyn huulille. Pikkutyttö suorastaan säteilee onnea ja iloa. Kuvat "häistä" ovat kuvakaappauksia Abbyn tueksi perustetun Facbook-yhteisön Amazing Abbyn sivuilta:


Lue myös: Äiti julkaisi liikuttavan kuvan syöpää sairastavasta tyttärestään - jaettu jo tuhansia kertoja

Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat