CP-vammainen pikkupoika ylitti itsensä triathlonissa - katso tunteikas video maaliintulosta

28.07.2015 20:45 - Mika Parikka

CP-vammainen 8-vuotias poika juoksi urheasti triathlonin päätteeksi maaliin satojen ihmisten kannustaessa. Loppusuoralla kuvatusta videosta tuli nettihitti. 

Nottinghamshiresta, Englannista kotoisin oleva Bailey Matthews on 8-vuotias CP-vammainen poika, joka näytti koko maailmalle, että tekosyyt voi tunkea vessanpönttöön. 

Satapäinen yleisö hurrasi ja kannusti Matthewsin tukena, kun poika pääsi triathlonin päätteeksi maaliin, ja juoksi kaiken lisäksi viimeiset metrit ilman liikkumiseen tarkoitettua apuvälinettään.

Matthews suoritti onnistuneesti 100 metrin uinnin, neljän kilometrin pyöräilyn ja 1,3 kilometrin juoksun. Se on kova suoritus kenelle tahansa 8-vuotiaalle. 

"Voitte nähdä hänen ilmeestään, kun hän tulee ja näkee kaikki ne kannustavat ihmiset, se oli hänen tapansa lopettaa näyttävästi, ja näyttää myös mihin kaikkeen hän kykenee. Se oli yleisön kannustus, joka sai hänet painamaan loppuun asti", Pojan äiti Julie Hardcastle kertoi The Yorkshire Postille.

Vaikka Matthews kaatuu kaksi kertaa maaliviivalla, hän ei luovuta, vaan juoksee urheasti maaliin saakka. Hän on uskomaton inspiraation lähde meille jokaiselle.

Katso video loppusuoralta alta:


Lue myös: Osaatko kohdata sokean ihmisen? Näkövammainen paljastaa, mitkä asiat loukkaavat

Lähde: The Ladbible

Kilpailut

Uusimmat