H-kupin rinnat: Nainen käytti yli 31 000 euroa saadakseen täydellisen vartalon - katso lopputulos

27.08.2014 08:42 - Karoliina Kotala

Kauneusleikkaukset ovat käymässä päivä päivältä arkisemmiksi, vaikka kyseisten toimenpiteiden hinnat liikkuvat edelleen melko korkeissa summissa.

25-vuotias Maddison Hawk on noussut maailman tietoisuuteen käytettyään yli 31 000 euroa kauneusleikkauksiin saadakseen täydellisen ulkonäön. Nainen itse kutsuu leikkausintoaan harrastukseksi ja ensimmäinen kauneusoperaatio Hawkille tehtiin jo kuusivuotiaana, kun hänen korviaan korjattiin sievemmiksi. Pian tämän jälkeen Hawk teki listan asioista, joita haluaisi korjata ulkonäössään ja ensimmäinen operaatio tehtiin Maddisonin ollessa 18-vuotias.

Sittemmin Hawk on käyttänyt yli 5000 euroa näön korjaukseen, lähes tonnin ihon kemiallisiin kuorintoihin, yli 6000 euroa rintaimplantteihin, 1340 euroa hampaiden valkaisuun, 750 euroa karvojen poistoon laserilla, yli 6200 euroa rasvaimuihin ja 4400 euroa huulitäytteisiin. Rintojaan Hawk on kasvattanut C-kupista H-kuppiin.

Maddison itse kokee, että jokainen operaatio on ollut täysin rahan arvoinen ja aikoo myös jatkaa harrastustaan.

- Kun korvani operoitiin, pääsin kehoni muuttamiseen makuun. En ymmärrä miksi minun pitäisi hyväksyä vartaloni sellaisena kuin se on, varsinkin kun tarjolla on niin monta eri hoitoa ja operaatiota, Hawk pohtii.

Katso kuvat Hawkista täältä.

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat