Ihmisten luita ja dinosauruksia - oudoimmat hääteemat listattiin

29.03.2015 17:15 - Henna Koste

Toiset uskaltavat ajatella laatikon ulkopuolella.

Monet haaveilevat valkoisesta pitsipuvusta ja klassisesta kermakakusta. Toiset eivät syty näille vaihtoehdoille ollenkaan. Monet hääparit rakentavat häät intohimojensa ympärille, ja vievät tyylin loppuun asti. Brides listasi häävieraiden ja suunnittelijoiden kokemuksia oudoimmista häistä.

1. Ulkoavaruus-häät

- Hulluin pyyntö on peräisin parilta, joka halusi häät ulkoavaruus-teemalla. Pari rakasti Star Trekkiä, kertoo Lynn-niminen hääsuunnittelija.

Morsiamen äiti ei ollut teemasta innoissaan. Morsian halusi hääkakun muistuttavan planeettojen pienoismallia. Juhlatilan koristeet muistuttivat meteoriparvia ja lentäviä lasereita.

2. Keskiaikaiset häät

Sfafonne kertoi Briden sivuilla häistä, jotka perustuivat kokonaan keskiaikaan. 

- Kaikkia vieraita kannustettiin pukeutumaan keskiaikaisiin asuihin. Se todella toimi, vieras muisteli.

Seremoniassa juhlaväki istui pitkien tukkien päällä. Myös ruoka oli saanut innostuksensa keskiajasta.

3. Pellolta pöytään -häät

Hääteema voi perustua myös ruualle. Paula kertoo häistä, joka oli riisuttu kukkakoristeista ja muista somistuksista. Menu koostui maatilan tuoreista hedelmistä, valkosipulista, vihanneksista ja yrteistä. Häitä juhlittiin keskellä peltoa. Vieraat toivat mukanaan omat lautaset, jotka he pesivät ruokailun jälkeen. Lopuksi hääpari singeerasi lautasesta kaikille oman muistolaatan.

4. Dinosaurus-häät

Myös dinosaurukset inspiroivat joitakin. Ellie kertoo häistä, joissa maastokuvioitu hääkakku. Pöydät oli kuorrutettu muovisilla dinoleluilla. Sormuspojalla oli dinosaurus-sätkynukke.

5. Nascar-häät

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Niitä voi kokea myös häissä. Dawn kertoo häistä, joissa oli kukkatyttönä. Nascar-teemaisissa häissä pieni neitokainen heitteli kukkasten sijaan pikkuautoja. Morsian melkein kompastui pieniin kilpa-autoihin.

7. Luiset häät

Vaaleanpunainen prinsessateema oli kaukana, kun eräs pari halusi juhlia häitään luiden keskellä. Hääsuunnittelija kertoo, että parin intohimona oli kerätä ihmisten kalloja, luita ja muita jäännöksiä. 

Lue myös: Häät tiedossa: Kuinka päättää, ketkä saavat kutsun paikalle? 

Lähde: Brides

Kilpailut

Uusimmat