Liukuväriöverit ja säkkikangas - ammattilainen paljastaa villeimmät häätrendit

19.04.2015 16:15 - Henna Koste

Hääsuunnittelija Sandy Malone ei ole innostunut kaikista villityksistä, joita hän hääpareille toteuttaa.

Kokenut hääsuunnittelija Sandy Malone kohtaa työssään toivomuksia laidasta laitaan. Monet parit haluavat trendikkäät häät, vaikka muotivillityksissä ei aina olisikaan tolkkua. Malone paljasti Popsugarille tuoreimmat häävillitykset. 

1. Liukuvärjäys

Liukuvärjäys on ollut trendikäs valinta jo pidemmän aikaa. Taannoin eräs suunnittelijan asiakas halusi liukuvärjäyksen hääpukuun, kakkuun, kukkiin sekä kynsiinsä ja hiuksiinsa.

2. Lasipurkit

Suloiset purkit ovat tuttuja keittiökaapeista, mutta nyt ne halutaan osaksi juhlakattausta. 

3. Säkkikangas

Monet parit ovat viehättyneet säkkikankaasta. Materiaali näkyy pöytäliinoissa, kimpun solmimisessa, kukkamaljakoiden päällisissä ja hääparin tuoleissa. Ammattilainen kertoo, että säkkikangasta on nähty myös muissa yksityiskohdissa, joita hän ei edes enää haluaisi muistaa.

4. Tuli

Tuli on upea elementti. Se ei kuitenkaan välttämättä ole järkevä valinta, jos koko hääväki on maistissa. 

5. Harsokukat

Moni morsian on ihastunut tähän valkoiseen, kauniiseen kukkaan. Aiemmin harsokukkaa käytettiin monissa kimpuissa vain täytekasvina, mutta nyt nipussa komeilee pelkästään sitä. Maailmalla se tunnetaan nimellä baby's breath eli vauvan hengitys. Malone paljastaa kukan tuoksuvan niin epämiellyttävältä, että siihen suihkitaan hajuvettä ennen seremoniaa.

On myös pareja, jotka haluavat häiltään kaikkea muuta kuin perinteisyyttä. Kerroimme hiljattain oudoista hääteemoista. Lue juttu täältä.

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat