Löysästä lihakseksi - Äidin ja pojan muodonmuutoskuvat ällistyttävät, katso

03.08.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Angela ja Bradley McManusin kuvat todistavat, että prosessoimaton ruoka ja säännöllinen urheilu saavat ihmeitä aikaiseksi.

48-vuotias perheen äiti Angela McManus huolestui toden teolla huonosta kunnostaan ja kelvottomista elintavoistaan muutama vuosi sitten, kun oli viettämässä mukavaa laskettelulomaa yhdessä perheensä kanssa. Einesten ja pakasteaterioiden nimeen vannonut äiti sai haukkoa rinteessä jatkuvasti henkeään ja päätti, että hänen elämäänsä on nyt tultava muutos.

Nainen laittoi elämänsä kerta heitolla kuntoon ja palkkasi itselleen personal trainerin. Sohvalla lojuilu loppui tyystin ja McManus ryhtyi treenaamaan olemustaan hoikemmaksi uuden valmentajansa avustuksella. McManus kuitenkin myöntää, että kilot eivät karisseet kovasta hikoilusta huolimatta. Vaakalukema lähti laskuun vasta silloin, kun nainen hoksasi muuttaa myös ruokailutottumuksiaan.

- Ruokavaliolla oli valtava vaikutus muodonmuutokseeni, McManus toteaa.

Nainen syö nykyään terveellisesti ja viihtyy kyökin ääressä. Siten valmisateriat ja epäterveelliset välipalat ovat menneen talven lumia McManusin perheessä. Myös perheen poika Bradley, innostui ottamaan äidistään mallia ja sanoi hyvästit kananugeteille ja ranskalaisille.

20-vuotias nuori mies ryhtyi pumppaamaan rautaa satunnaisen jalkapallon potkimisen sijaan ja muutos on ällistyttävä: nuorta miestä ei ole enää tunnistaa samaksi Bradleyksi, joka hymyilee muutama vuosi sitten otetuissa lomakuvissa. Sixpack ja lihaksikkaat käsivarret ovat muuttaneet nuoren miehen olemuksen totaalisesti. Ei epäilystäkään - miehlle taatusti satelee treffikutsuja tuon tuosta!

Katso MacManusien huikeat muodonmuutos kuvat tästä.


Lue myös: Naisen huikea muodonmuutos tallennettiin upeisiin valokuviin - ei perinteisestä päästä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat