Matkustajat laitettiin työntämään lentokonetta paukkupakkasessa - ja eikun yläilmoihin!

26.11.2014 19:45 - Susanna Karttunen

Lentokentälle lähtiessään monet eivät odota joutuvansa työntämään konetta kiitoradalla.

Venäläisen matkustajakoneen matkustajat kokivat odottamattoman yllätyksen, kun heidät käskettiin ulos koneesta työntämään sitä jäisellä lentokentällä.

Pohjoisella napapiirillä sijaitsevan Igarka-nimisessä kaupungissa oli tällöin 54 astetta pakkasta, joten matkustajat saivat työntää konetta varsin kirpakassa kelissä.

- Työntäkää! Tosimiehet osaavat istuttaa puun, rakentaa talon ja työntää lentokonetta, eräs mies huutaa tapauksesta julkaistulla videolla.

UTair-lentoyhtiön kone ei alun perin päässyt liikkeelle, sillä sen jarrupalat jäätyivät alhaisesta lämpötilasta johtuen. Lentokentän vetoautokaan ei ollut saanut konetta liikkeelle, minkä vuoksi matkustajia pyydettiin auttamaan.

Kone onnistuttiin lopulta saamaan miesvoimalla liikkeelle ja matkustajien tultua takaisin kyytiin myös turvallisesti ilmaan ja määränpäähänsä Krasnoyarskiin.

Katso video tapauksesta alta.

Uutisoimme aiemmin tapauksesta, jossa matkustajakone joutui tekemään hätälaskun sen moottorin räjähdättyä. Matkustajien kuvaamat videot tapauksesta voit katsoa täältä.

Lähde: Siberian Times

Kilpailut

Uusimmat