Mies on läpikäynyt 23 operaatiota näyttääkseen Supermieheltä - katso ennen ja jälkeen -kuvat

01.07.2015 09:15 - Rea Tallgren

Herbert Chavez jumaloi Supermiestä. 37-vuotias mies on käynyt peräti 23:ssa kauneusleikkauksessa tavoitteenaan muistuttaa mahdollisimman paljon Clark Kentiä.

Herbert Chavez alkoi keräillä Supermies-tavaraa jo 18 vuotta sitten. Samaan aikaan hän aloitti muodonmuutoksen, joka on ollut todella mittava.

Ei tunnista entisekseen

Chavezin nenä on leikattu, hänen ihoaan on vaalennettu ja hänen hampaansa on myös valkaistu. Lisäksi hänelle on tehty rasvaimuja, hänen kasvoihinsa on lisätty täyteaineita ja hänen leukalinjaansa on muokattu.

Chavez on kotoisin Filippiineiltä. Rahaa hän on leikkauksiin käyttänyt pienen omaisuuden: yhteensä peräti kahden vuoden keskivertofilippiiniläispalkan verran.

Missä kulkee raja?

Seuraavaksi Chavez olisi halunnut pysyvät vatsalihasimplantit, mutta toimenpidettä ei voida hänelle tehdä. Chavez on aiemmin ruiskuttanut itse vatsaansa täyteaineita saadakseen vatsalihaksia muistuttavat, säännölliset kumpareet keskivartaloonsa, ei hänen vatsaansa enää voida operoida.

Torjunta ei kuitenkaan riitä syyksi lopettaa lisäleikkauksista haaveilemista.

- Kun lääkärit sanovat minulle, että kroppani ei kestä enempää leikkauksia, minä lopetan. En kuitenkaan ennen sitä, Chavez kertoo.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat miehestä alta.



Lue myös: Kiinassa hurahdettiin mittaviin kauneusleikkauksiin - ihmisiä ei tunnista entisikseen, katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat