Näyttelijätär jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta - huijasi olleensa Oscar-gaalassa

03.03.2015 22:45 - Rea Tallgren

Espanjalainen näyttelijätär Anna Allen on mitä ilmeisemmin hyvin huomionkipeä ja tarkka imagostaan. Niin suuren vaivan nuori nainen näki huijatakseen yli 20 000 seuraajaansa Instagramissa.

Daily Mail kertoo todella erikoisesta tapauksesta, jossa espanjalaisen näyttelijätär Anna Allen oli photoshopannut kasvonsa Oscar-gaalan punaisella matolla toisesta näyttelijättärestä napattuun kuvaan. Hän esitteli kuvaa omanaan, mutta espanjalaismedian epäilykset heräsivät, kun kuva ei näyttänyt täysin aidolta.

Allen oli julkaissut kuvan punaiselta matolta julkaistuaan aiemmin kuvan Oscar-gaalan kutsustaan. Tämäkin kuva paljastui huijaukseksi, kun espanjalaismedia alkoi selvittää asiaa. Kävi ilmi, että kyseessä oli vain uudelleen rajattu kuva, jonka näyttelijä Lupita Nyong'o oli aiemmin omasta kutsustaan julkaissut.

Mitä pidemmälle asiaa selvitettiin, sitä enemmän huijauksia alkoi paljastua. Nainen oli kopioinut muiden julkkisten kuvia kuvatekstejään myöten Instagramiinsa. Lisäksi hän oli photoshopannut kasvojaan moniin kuviin, jotka oli napattu erilaisten kulttisarjojen kulisseissa.

Muun muassa Rillit huurussa -sarjan kulisseissa napatussa kuvassa poseerannut Allen oli oikeasti ollut kaukana kuvauspaikalta - hän oli vain käsitellyt kasvonsa toisen näyttelijättären naaman tilalle.

Katso kiusalliset kuvahuijaukset tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat