Pariskunnan reaktio ravintolan hitaaseen palveluun pysäyttää - leviää netissä kuin kulovalkea

29.09.2014 15:06 - Rea Tallgren

Makenzie Schultz ja hänen miehensä olivat ravintolassa, jossa palvelu oli suunnattoman hidasta. Valittamisen sijaan Makenzie ja hänen miehensä hänen miehensä kuitenkin tekivät jotain ennen kuulumatonta. Makenzien päivitys aiheesta on kerännyt vuorokaudessa yli miljoona tykkäystä.

Amerikkalainen Makenzie Schultz ja hänen miehensä Steven olivat syömässä ravintolassa, jonka palvelu oli sietämättömän hidasta. Makenzie kertoo Facebook-päivityksessään, että kaksikko sai odottaa vettä pöytäänsä yli 20 minuuttia, alkupaloihin meni 40 minuuttia ja varsinaista pääruokaa pariskunta joutui odottamaan yli tunnin.

Ravintolassa oli paljon ihmisiä, jotka olivat palveluun tyytymättömiä. Makenzie kertoo viereisten pöytien asiakkaiden jopa tehneen pilaa palvelun hitaudesta. Makenzie ja hänen miehensä alkoivat kuitenkin kiinnittää huomiota erääseen toiseen asiaan.

Ravintolassa oli vain yksi tarjoilija. Pariskunta laski, että hänellä oli palveltavanaan 12 pöytää ja lisäksi baaritiski - enemmän kuin yhdellä ihmisellä todellakaan pitäisi olla vastuullaan. Kun Makenzie miehensä kanssa katsoi tarjoilijan juoksevan pöydästä toiseen pahoitellen pitkää odotusaikaa ja ollen koko ajan asiallinen ja ystävällinen, ymmärsivät he, että ovat itse olleet täysin samassa tilanteessa.

"Mekin olemme olleet tarjoilijoita. En pitänyt työstä yhtään, mutta tein sitä rahan takia." Makenzie selittää.

Niinpä he päättivät tehdä valittamisen sijaan jotain täysin muuta. Saatuaan muutaman kymmenen euron laskunsa, he maksoivat sen mukisematta - ja jättivät tarjoilijalle vielä lähes sadan euron tipin. Kuittiin he kirjoittivat olleensa itsekin samassa tilanteessa kuin tarjoilija itse. 

Makenzie päättää päivityksensä viisaisiin sanoihin:

"Muista aina tarkastella koko kokonaisuutta ennen kuin arvostelet. Äläkä koskaan unohda, mistä olet tullut."

Makenzien päivitystä on jaettu vuorokaudessa yli 133 000 kertaa ja siitä on tykännyt yli miljoona ihmistä. Katso kuva päivityksestä kuvineen alta.

Kilpailut

Uusimmat